Коментари - Най-трудният път за ЦСКА при успех над "Копенхаген" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормален жребий съгласно коефициентите на отборите.Отборът на Литекс преместил се в София и сложил си 1 тире-София си среща нормален жребий.Ако беше истинското ЦСКА затрито през 2016 год щеше да има къде по-приемлив жребий. То и Черноморец Бургас си беше сложил 1 тире София преди години Ама журналистите на Дира продължават с неграмотността си и пишат отбора на ЦСКА-София София с грешно име.Истинските фенове на футбола знаят,че ЦСКА е в историята,вярно славна история,която приключи 2016.Обединилият се с Чавдар Етрополе Литекс и сложил си 1 тире София никога няма да бъде ЦСКА. Успех на Литекс!

Обединения много, имена дал господ Левски Спартак например за селски отбор носеш по това време на един герой, нацонален и на един древен трак! Отбор от село ПодуЯне опозори и двете омена които е носил/носи! Отбор който позпри България навън и вътре!Толкоз за сега! Говедо гнусно!

Левскар съм и в мозъка на костите си,кое е трудното на ЦСКА-бият КОПЕНХАГЕН.после израелците и са в групуте.Сложното е с ЛУДОГОРЕЦ-босненците са бамбашка-те там в сварка не влизат,или ако влизат са за други пари.Залагам ,че ЛУДОДОРЕЦ отпада в 3 кръг

Зависи как ще подходят първо Копенхаген за тях шампионската лига е голямата цел може пък да не си дават зор за лига европа, а това пък напълно важи с още по голяма степен за А таланта шампионата на Италия там е над всичко!!! Демек Цска играе на макс другите леко се скатават и ето ти неочаквани групи!!! А иначе и Копенхаген и Аталанта са силни средно европейски отбори ,но винаги може да се издънят !!!

Пожелавам успех на ЦСКА - много по-елитни отбори сме отстранявали в миналото, ще го правим и за в бъдеще ! Ако играят сърцато и с желание - за ЦСКА-арите има надежда !

Цецка съседка софийска не умре ли? Питам само за един приятел.......

Тц! Умре Леска ПодУЯнска и на нейно място се пръкна Динамо-Спартак-Спортист.

Докато е жив отборът ви Говедоспор Подуене известен също като Динамо Донос, ще сме живи и ние, за да има кой да ви ръчка с остена, че да не падне козирката на главите ви .

дали най трудният път не е на левски за оставане в челната шестица?

Мууууууууууууууууу!!!! Искам и аз да мога да играя като Червените шампиони. Да паса трева и да пия студена водица.

Т.е. прогнозата Ви е, че ЦСКА ще "пие една студена вода" срещу Копенхаген? Ако искате да кажете нещо друго, май тотално сте се оплел в изразните средства...

Стискам палци за Литекс!

Стискай си палците на краката, тъпо говедо, че довечера баща ти Хасан ще ти пръсне халката! Като лихтенщайнец говедо ще пръсне!

Ах,колко жалко е да си оранжево прасе.. ..

Дори и да не продължи, ЦСКА вече доказа, че е евробоец! Жребият е такъв заради отсъствието 2 години от европейската сцена. Напук на всички пък, аз смятам, че ЦСКА ще отстрани Копенхаген! Напред, сърца червени!

Е сега ако имахме играчи като Д Пенев Гаганелов Никодимов по новите Джефки Майкъла и много други Копенхаген щяха да са за закуска преди обяда с аталанта но аз много мечтая

Стига с тези мечти! Вероятността ЦСКА да отстрани Кьопенхьовн е минимална, камо ли Аталанта. Важното е да играят смело, сърцато и надъхано! УСПЕХ, червени лъвове! Напред в името на Майка България!

Или продължават, или отпадат. Сиреч, вероятност да отстранят първия съперник 50%, след това втория -25%. И Копенхаген, и Аталанта са отбори, които трябва да се уважават. Нищо повече. Пък кой колко добър, кой как играл и кой какъв късмет или карък извадил - това дай да го коментираме след съответните мачове.

Е, какво му е трудното - ами ако трябваше да играят срещу Лудогорец?????????

ако ЦСКА бие Копенхаген нямя да е чудо , а ще е чудо на чудесата.... Въпреки всичко стискам палци както на тях, така и на Лудогорец

Ако искаш да си силен отбор и да играеш в груповата фаза на турнира, няма какво да разчиташ да имаш слаби съперници! Само един 1-2 нашенски отбора, които редовно получават аванти в първенството ни, подкрепяни от гелосано-перуканския БФС, искат да напредват в турнирите на Европа с "лесни" съперници. Е, видя се, че това понятие е много относително, когато самият ти си сред слабите отбори в Европа!

Цесекар съм, но ЦСКА няма да бие Копвнхаген и няма да продължи.Стига сте писали за " нероден Петко".Нека сме реалисти.

Абе, че е така - така си е! Отборът е слабичък все още за Европа! Това не е като да играеш с Дунав Русе, Септември Сф и Локо Пловдив. С толкова несинхронизирана и тромава защита, едва ли ЦСКА ще се опази сус "суха" мрежа, при това и в двата мача. Поне да играят достойно като Славия, а не да ни срамят като двете "Л"-та!!! И да приказват по-малко, че от многото приказки, горната буква, освен, че играха слабо, станаха за смях с изхвърлянията си!