Нощ на нечуван спортен бойкот в САЩ заради застреляния Джейкъб Блейк

Незапомнен отказ на отбори да играят само за няколко часа след инцидента в Уисконсин

Обратно в новината

Коментари - Нощ на нечуван спортен бойкот в САЩ заради застреляния Джейкъб Блейк | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да закрият НБА, че доста им напълниха гушите на неблагодарните маймунки. Макдоналдс ги чака - ще пържат картофки по цял ден.

Ами да спират, кой откъде е и да се нареждат в бюрата по труда. За такива малоумници в САЩ имат приказката - "go woke and then go broke". Поне пкрай Коронавирус цирка се видя какви безполезни цървули са така наречените спортни звезди

Голяма работа ! Като не играят , какви ще ги бърат ??? Може би нещата, най - сетне ще си дойдат на мястото , че с тия милиони дето ги раздават се оляха.

Нека нека, да видят кво ни е като защитават циганите

Ами бойкот е в спортовете където са само черни, а в лой спорт не са? И зашо са само черни? Предлагам белите да не ходят на мачове с черни, докато половината поне не станат бели....сащ ще си го получат, 70 г бъркат в г ъ з а на цял свят. Сега ще си бръкнат в своя за да видят че и там имало лай на!

До кига в НБА и леката атлетика ще са само черни? Бойкот на белите докато не стане 50 на 50

Ами да бойкотират и получаването на заплати.

Пак заради някой бандит от шерния цвят ли.

И ко?!? Това защо ни го съобщавате?!? Платена статия ли е? Какво точно трябва да ни интересува тази глупост?!?

Дадоха на черните свръх права, насила правят измислени спортисти като баскетболистите мултимилионери, а сега ги използват срещу Тръмп за предизборна кампания.После случайно било всичко.

отвличат ви вниманието от короната и палатките на кътуните "протестиращи"

А ако полицията застреля някой бял или жълт престъпник пак ли ще бойкотират??? Да ти пикам на неграта!!!

Абсолютно полицейска диктатура. И пак бият негрите. Даже ги убиват.

ТОВА Е ВОЙНА! БЕЛИТЕ, ОТВЪРНЕТЕ ИМ ПО ДОСТОЕН НАЧИН. Спиране на ПАРИТЕ, локаут, кур за лигите. Да видим, като им паднат договорите, ше ли протестират до кофите. НЕ ГИ ОСТАВЯЙТЕ ДА ВИ СЕ КАЧВАТ НА ГЛАВИТЕ.

Краят на цивилизацията е близо. Жалко.

Ме гъзъ,тия са ултрамилионери и ги мързи да играят, пък и няма публика

Милионери отказват да работят!!! Хаха

Лечение чрез практика - който смята, че black lives matter, нека да ходи с патрулката 1 седмица, за да си оправи мисленето. Същото важи и за нашите любители на мангусти - 1 седмица семейно и с повече имот в известния квартал на Мъглиж и ето, излекуван...

ЕС кога ще наложи санкции и ще поиска смяна на режима?

Голям праз.Скоро изобщо няма нито да играят, нито да гледат.

Ами не е лошо белите да вземат и да потичат първо малко в парка, да отидат на игрище, вместо да седят дОма пред лаптопа, да плюскат пуканки пред телевизора и да пишат простотии по форумите. ха-ха.

Аз съм за черните. Гледах видеото - предумишлено убииство от страна на полицаите. Можеха да го спрат с един изстрел, ако се налагаше - ама седем - айде стига

Ей тоя прогнил капитализъм бе, колко години вече го борите и все натам си ви влече!

Вие защо се имате за бели, половината от тука писалите, ще бъдете яко дискриминирани в Германия и Скандинавия само по външен вид. Другите ще бъдат малко по късно дискриминирани като си отворят устата.

Ама не е и лошо черните малко да попрочетат и да се квалифицират , когато ги взимат в някоя фирма на квотен принцип

аз не бих си купил от тия картофки

Кой го влече?

Аз пък съм за гражданите. Ченгесарите по целия свят нещо се взеха много насериозно. А да кажеш че има някакви огромни резултати от широките им правомощия и още по-широкото затваряне на очите досега - ми няма. Обърнаха го на въпрос за расизма ама по същество е въпрос за ченгесаризма.

виждал съм черен служител как се забавлява и си прави фитнеса с куфарите на летището . дига го и го забива надолу като в баскетболен кош .разни счупени неща ги виждаш чак в къщи . така че какво ти прави в картофките може само да гадаеш

.. по някои селастигат и два дена

Остав ли са се...вижте какво се случва всичките им звезди и популярни личности се извиняват и се обесняват като ученички и п-зле ще става.

Като те небът черните, тогава аз ще съм за тях,путьо

Проблема не са черните, проблема е самата Америка, която се разпада на бели, черни и латински, които нямат връзка помежду си.

погледай малко клипчета със стрелби от полицаи и ще видиш че не е баш като по филмите . човек под адреналин може да понесе доста куршуми (както и обратното - да умре ако падне и си удари главата ) . освен това полицейските пистолети НЕ СА предназначени за убиване (калибър и вид боеприпас) а за спиране .

Вместо да бойкотират да се откажат от хонорарите си и да построят училища и медицински пунктове в гетата, някои от тези играчи получават повече годишно отколкото всички работници в една от фабриките шиещи им обувки и анцузи в Азия!

Тия издънки на американските полицаи показваат че са големии страхливци и негордни боклуци като хора ,попаднали в лошата ситуация тези боклуци за имат и широоки права

OK. Май е време за бойкот на полицаите. Ще е интересно.

аз предлагам собствениците вместо да издържат скъпи отбори с лигльовци да подкрепят бюджетите на България, Гърция, Италия, Испания, Португалия... те дават пари за удоволствие, а в южна европа хората гладуват!

най - дискриминирани ще бъдем ако тръгнем в Либерия без охрана . че даже и леко позаклани

те белите качулки това чакат - ченгесарите да се отдръпнат и стой та гледай!

Интересно Защо когато Полицай бъде застрелян от чернокож няма бойкот !?

а не може ли да бойкотират като се отдръпнат от US и заживеят на по-добро място? в Монако няма място за всички, ама има и други местенца дето можеш да живееш без да работиш и полицията да не те закача...

Когато делиш престъпниците на черни, бели, кафеви и жълти. Нищо добро не те очаква.

Пълна идиотия. Само защото е бил застрелян някакъв черен и това автоматично го прави ангелче? Има пуснат аудио запис от момента на инцидента. Въпросния хубосник е имал заповед да не се доближава до въпросния адрес. Той е отишъл е се е сдърпал с жената, искал е да открадне ключовете за колата, в която са децата. Полицията е отишла със заповед за задържането му. Той, разбира се, защото се мисли за "над закона" не се подчинява. И като правиш действия, които приличат на посягане към оръжие, нормално е да те застрелят. САЩ в момента е едно болно общество, докарано до това състояние от гейо-либералното ляво управление десетилетия наред.

Народа е казал- дай на простия пари и го виж какво струва- тези черните - като станат знаменити бадкетболисти и се самозабравят- мислейки че са над закона. Характерно за САЩ- че пред полицията - няма значение дали е обикновен човек или голяма баскетболна знаменитост- след като не се иьпълнват полицейски нареждания- се стреля с истински коршуми

Искам обаче когато някой чернокож полицай застреля някой бял да реагират пак така , иначе е расизъм.

Ако знаеш колко му интересува мнението на швабите и онези убитаци шведите... Ние тук сме основно тракийци и сме повече в бялата раса и от онези. А като намесваш външния вид, руснаците са по-руси и синеоки от немците, а онези и тях не броят за бели, пък англичаните не броят за бели ирландците, които са още по-светли и от тях. Да не товорим, че и швабите и шведите така са се напълнили с тарамбуки, че до няколко поколения всеки втори там щее Ахмед и Айша.

" Планетата на маймуните " ! Пророчески филм с малко уточнение. Страната на черните маймуни САЩ !

Че му набиха 7 куршума в гръб бе прекалено, сигурно за това е протеста. Иначе и Блейк е като свети Флойд - престъпник, арогантна измет. То се вижда как неговите "братя" в знак на протест грабят магазините на хората, трошат, палят. САЩ са в нещо като неофициална гражданска война, както през 60-те и 70-те години.

САЩ гният от вътре все по-забележимо. Опастността е умирайки да не завлекат със себе си целия свят започвайки ядрена война !