Коментари - Нов удар за Монте Карло: И Карлос Алкарас се оттегли от турнира | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Маями игра полуфинал, а не финал.

Това момче като чуе за Джокович и веднага се контузва

Джокович никога не е побеждавал Алкарас.Алкарас има една победа над Джокович.

При Надал, особено в последните години, съм се чудел как редува продължителни лечения с титли от големи турнири. Истината, обаче, няма да излезе наяве скоро, а може би и никога.

Прекалено е тежък за 19 годишен. Вижте Синер, поне 10 кг. е по- лек, а е доста по- висок от мургавото момче. Да не говорим за Медведев. Прекалено рано натрупана мускулна маса има Алкарас. Тенисът не е борба или щанги. А Ноле е на 35, но изглежда в много по- добра кондиция от испанчето. Явно там ги отглеждат по модела на гъзобръка.

Явно , не му е дошло времето още , да е "звезда". Ако на тази възраст, натоварването го спира, какво ли ще стане , като мине тридесет години? Ама има жокер - може да ползва "аптечката' на батко си Рафа! Че нали и той е с ТЕЛК!

Момъка е пътник, слаба психика и ранно претоварване............

Двама от тримата фаворити на клей ще отсъстват. Това е отличен шанс на Ноле да увеличи преднината си в класирането. Но играчи като Синър и Циципас са традиционно силни, така че те също ще имат реален шанс. Понякога на Ноле му трябва известно време да се влезе в ритъм. Миналата година изненадващо отпадна още първия кръг.

Нищо де, нашата звезда ще участва :D пък вкъщи и мрежите помагат

Ми то като го гледаш как играе, логично е да се контузва, направо като на забързан кадър се движи по корта, тялото му няма как да издържи дълго на такова нещо...