17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ли,че им пука за един футболен клуб? Пак е битка за едни пари

Този винаги е бил на тъмно,сега изпълзя на светло и започна да говори,да дава интервюта.Май усеща,че ще го сготвят.

Ако това което се говори,че тоя е криел данъци..с милиони какво има да се коментира ,направо си е за затвора..ама налй живеем във весела държава. Що не ми дадат и на мен 100 млн .и ще стана спонсор на който си искам клуб.... Левски не е Божков....!!

Трябва да се вдигнат данъците и да се спазва закона, а това е работа на данъчните демек държавата, не може да обикалят и да глобяват бабите на пазара, а за половин милиард да си затварят очите. Държавата иска да изземе разработен бизнес за стотици милиони и да го даде на друг, наш човек. Кой ще дойде да инвестира в БГ при такъв рекет?

Част от интервуто на Божков днес Според вас какво налага този законопроект? - Аз не съм вносител, но мога да ви цитирам аргументите, с които е внесен – един от тях е, че в страните от ЕС подобни лотарийни игри са собственост на държавата. - Казвате, че целите са други. Какви могат да бъдат те? - Мога само да предполагам. Разследвайте и го разкрийте. Но знам, че целта не е да се подпомогне спорта. Нито пък да се мисли за здравето на хората, защото лотарията ще продължи да я има, само че ще бъде в ръцете на държавна структура - това значи, че не се цели намаляване на “вредите” от лотарията. Хората пак ще играят. Ефектът ще е бизнесът да не се прави от един, а да бъде прехвърлен успешният модел на друг. - Никъде обаче не са държавни. Някъде са частни, другаде са дадени на частни оператори под концесия. Може би искат и тук да направят така. Защо като сме създали работещ бизнес, който носи добри пари на държавата, трябва да се изземва? Обикновено държавите национализират, за да спасят бизнес, а не за да го дадат на друг. Кое го налага? Каква е целта – да го вземем от този, който го е направил успешен? Да го дадем на друг, може би?

- Може ли в България да се прави бизнес ако няма държавна протекция? - Виждате какво е положението. "Искаме да го заграбим" – това е положението. Колко бизнеса са заграбени досега, не знаете ли?

Божков не си премери силите и мислеше че е недосегаем, трябваше да дава повече комисионни от печалбата на гербаджии и коалиция, че сега ще му вземат и бизнеса!

Бог дал, Бог взел.

Черепа е последния олигарх от прехода, математик и мозък, само той с акъла си успя да оцелее и да натрупа милиарди. И сега знае как да прави пари като продава надежда на балъците. Ако парите от хазарта влизат в хазната ще е добре или като променят закона за повече данъци и данък печалба, както е на запад, колкото повече кинти правиш по огромни данъци, но мисля че Боко и Делянчо искат да му вземат бизнеса и за народа пак ще остане средния пръст! Божков е хитър и ще писне до ЕК че това е диктатура. Печеливши сега са Нова Тв дето вземат по 25 млн от реклами и облъчват масите за лесни пари!

това с национализация няма да се реши. Ако запушат дупките в законите, които позволяват заобикалянето им ще съберат в пъти повече отколкото ако спрат само частната лотария. Само, че Горанов е над тези неща.

Точно така, с национализация няма да се реши, само нови закони за хазарта и да си плащат повече. Колкото повече пари трупат лесни пари на гърба на народа, повече данъци!

Има ли още балами, които да вярват на мутрата. Добре де, ако пукне и Левски ли няма да го има. Първата работа, която незабавно трябва да свърши правителството, е, незабавно да уволни всички членове на комисията за хазарта. То е ясно,че са купени от Черепа и са негов слугинаж. От къде на къде държавното Тото ще плаща 15 процента данък, а за него специални отстъпки и 6.6 процента. Бойко за много по-дребни случаи взема отношение, а когато се касае за милиони щети за хазната си трае. Защо? Шубе ли го е от хазартната мафия, чийто виден представител е Божков и това целият бълг. народ го знае.

Арменците ще оправят работата,те са на всяка манджа меродия.

Левски е над политиката! Левски го е имало преди нас, ще го има и след нас! Само Левски!

ще търпим изцепките на говедата и техните наркотизирани фенове... Ясно е, че финансиране от фалшив хазартен бизнес е незаконно и порочно. Крайно време е да се закрие тази клоака на Гейарена с всичките мушмороци там.

Е добре де,той нали има много пари? Голям бизнесмен е ,как може това за него да е проблем? Обират цялата Държава с тези лотарии а сега нямал пари. Как Левски ще струва 2 милиона на месец? Този човек когато говори тези неща,на какво се надява милостиня ли? Защо прокуратура не се е заела с него до сега? И какво ако левски няма пари? Фалира и почва от начало. Имат 24 милиона да дават. Цска фалира с 30. Почнаха си от нулата и ето ги къде са сега.

По никой начин не защитавам никого, но в интерес на истината заплатите в Левски, особено на играчите са извън всякакви разумни граници. Отделно клубът има доста задължения, както всички знаят след ревовете и плача от последно време. Напълно нормално си е да заминават по милион - два разходи. Щото много се съмнявам, че продават нещо във фен магазините или като билети. Възмутителното е, че конюнктурно променят закона и вземат лиценза на Черепа явно с идеята някой друг да се намести в нишата, но в същото време не барат сума ти очевидно опорочени приватизационни сделки. На фона на това много компании ще преосмислят инвестиционните си намерения... Интересно колко време след лиценза за хазарта ще си замине и лиценза за златодобив. Атака му се точят от около 13 години. А Фолксваген груп ще ги гледаме през крив макарон.

Не съм много съгласен, че отбор в България може да струва 2 милиона на месец! Тези с 50 хил месечна заплата си тръгнаха. Но и с тях сумата няма как да стане 2 милиона. Това е пара за някой отбори за две години даже. Сега ако бяхме живяли в гората,и днес да сме дошли от там може би щяхме да повярваме на твърдението,че видите ли някой друг сега ще вземе неговия бизнес с билети. Това го няма никъде из европа. Такъв билет е с печалба макс 50 хиляди евро . А при нас дават милиони

Споко, Левски има много верни и заможни привърженици. Левски ще го има и без Божков, и без помощ от държавата! Само ЛЕВСКИ!

... Божков си е вещ и умен комарджия още от преди 10 ноември 1989 година от тези в градинката пред Народният театър и на бай Нико баничарницата при централна поща... Но след промените се замогна познайте как - той и сега управлява държавната комисия по хазарта към МФ, но май са решили да му спират кранчето...!?!

тъжно ми става, като си помисля, че оцеляването на Левски зависи от баби, търкащи билетчета, а не от играта и управлението на отбора...

То по рекламите ни показват само избрани герои за да се създава усещането удобно за пристрастяване, а много повече е проблема с възможността за изпиране на пари и дебилизирането на матряла.

навсякъде е така.. Ако няма спонсори клуба остава без треньори и футболисти - една куха черупка. А в момента нито един отбор в Европа може да си позволи да съществува само с приходите от спортните федерации. Като започнеш от Реал - Мадрид и стигнеш до Чавдар - Долно Нанагорнище.

Чедо, аз и шоколад всеки ден си купувам и ям, въпреки че знам че захарта в него е вредна за моето здраве...

" - Защо трябва да се затрие един работещ бизнес?" - пита Божков, забравяйки, че същият въпрос му зададоха преди 3-4 год. корабостроителите в Бургас.... Абе, бизнесменски му работи...