Нургюл приключи с реми в Торонто, 17-годишен спечели изненадващо Претендентите

При жените първа е китайката Тан Жони, който отива на мач за титлата със сънародничка

Обратно в новината

Коментари - Нургюл приключи с реми в Торонто, 17-годишен спечели изненадващо Претендентите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И двете и срещи с победителката са реми, което означава, че има огромен потенциал. Трябва и опит за да бъде още по-добра!

Класиране жени: 1. Тан – 9 2. Конеру – 7.5 3. Леи – 7.5 4. Вайшали – 7.5 5. Горячкина – 7 6. Лагно – 6.5 7. Салимова – 5.5 8. А. Музичук – 5.5

Споко Нургюл, успехите и на най престижните турнири ще дойдат! Талант имаш ,спокойно го развивай и усъвършенствай! Стой далече от политици и търгаши - можеш и без тях! А на олигофрените по долу - прости ! Злобни са тъй като са болни и нещастни !

БРАВО!!!! Бъдещето е пред нея!!!! Нека занапред върви по този път !! Желая и много победи ! Да мачка и да върви напред и нагоре !!

Важен опит за Нургюл. Тепърва ще мачка.

Ще мачка уя на Пеевски и никой няма да се сеща дори за нея!

Хората я харесваха преди да започне да се снима с Пеевски и да стане ДПС подлога. Сега затова я псуват. И аз нищо хубаво не желая на продажни отрепки.

Да беше я поканил да се снима с теб, троле?

СЕМЕЙНО

Нургюл направи подвиг! Сред толкова голяма конкуренция ,да си вътре, в арената на събитията във световния шах,си е подвиг . Страни, с толкова многобройно население и на една малка България , да и се чува името ...Браво на Нургюл, прекрасна е .Президента ,да го връчи ,какво чака ..."Стара планина".

Няма как, Ердоган да връчва орден "стара планина"!

Българска истоирия. Че с тая Турска империя дето и е любима на къде?

Ами тук малко сбърка. Поне научи историята на селото и.

Кат и виждам името няма смисъл да и гледам селото ве тъпчо. мухахаха

Ама ти имаш нужда от уроци по история. Каква е тая "Турска империя" ?

При бай Тошо имахме световни шампиони по шах при мъже, жени, ветерани, юноши ...

Имахме земеделие, животновъдство, индустрия, армия!!! Сега имаме ... Сюргюн!

празни магазини и чакане за руска трошка лада 10 години. беше пълна мизерия, а шампион по шах не сме имали нито при жени, нито при мъжете. на олимпиадата,печелейки медали, докато не ги изловиха със стероиди в Сеул.

Всички работеха, даже циганите. Като деца сме обикаляли по цял ден през ваканциите далеч от домовете с колелата - никой не те закача. Е, ама сега имаш 90 процента двойки на матурите, ровещи по кофите и, най-важното - гей-паради !

Бананите как са? А макдоналдсите на демократична петрона цена? Харесват ли ти? А това, че ядеш единствен в света отровите на Монсанто Украйна не ти ли се отразява? Хайде на евронивата за една четвърт от парите на джендерите и със здраве да си караш "новият внос" и новата ипотека 2к евро на квадрат да ти е хаирлия. Олигофрен.

Сега най-известните и коментирани български спортисти са Гришо, Везенков, Нургюл, Десподов и Груев. И момичетата по художествена гимнастика. А при бай Тошо имахме десетки олимпийски шампиони, световни рекордьори, водачи в световни класации и победители в различни състезания.

И как реши, че тази туркиня е български спортист?

От тебе с мазния гъз разплул се на дивана.

Искрено се надявам това хубаво и умно българско момиче, слава Богу излязло вече от границите на нашето блато, да не чете заразените коментари на блатните гниди, хранещи се от сладостта на собствения си гняв и мизерно съществуване….

Неприятно е последното място, но реалността е такава. Журналистите превъзнесоха Нургюл до небесата и предричаха световната титла. Не отчетоха, че в Китай и Индия има десетки милиони, които се занимават с шах на най-високо ниво и имат по-висок коефициент Ело. Подценени бяха и традициите на шаха в Русия. И нещата си дойдоха на място. Всъщност участие в турнира на претендентите е успех.

китайката е обрала овацийте

Не спечелила щото била само на 20. А индийчето на 17 станало шампион?

"При жените първа е китайката Тан Жони, който отива на мач за титлата със сънародничка" Динко, да обърнем и на теб внимание, МА!!!

Разликата между женския и мъжкия шахмат е като при женския и мъжкия футбол. Огромна.

Сергюл пак нафърга у шалварите.

Тук наяма какво да се коментира, нито един от тия простаци може да е на такъв турнир Ало дира, трите коментари а тия шарлатани дето пишат глупости и обиждат по най брутален начин ги оставяте ????? Зависливите копеикаджии пишат глупости. - Или това е вашата пропаганда ? Поздрави на умното момиче, завислибите копеикаджии да го духат.

Е, защо пък да не са центаджии? Това, че копейките с те освободили от турско робство, не означава, че мразят турчалята.

Простаци има всякакви. И с копейки, и с центове.

Има време, Нургюл!!! Бъдещето е пред теб!!! И българи, и турци вярваме в теб, и в България!!!

Нищо подобно.

Не думай.

Браво. злобните коментирали не са направили никога нищо през живота си, но коментират че някой бул "едва на 8 място" Алоууууу а вие на кое място сте..

На твоето юясто

На първо място сме, от 35 години сме на първо място по бедност, корупция, развъждане на цигани.

зюмбюло турчетата правят ли ти гангбанг а курво недоклатена?

Само в твоите педалския сънища турска мършо

Ще стане като поанистите турчета при Слави- много шум за нищо

Последна осма е продалата се на ДПС!