Обрат в позицията на "Ред Бул": Освобождават Хорнер в следващите дни?

След събрание на акционерите, взетото решение е против това Хорнер да остави поста си

Обратно в новината

Коментари - Обрат в позицията на "Ред Бул": Освобождават Хорнер в следващите дни? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неграмотни драскачи...от изречението под заглавието какво следва ? Остави или остане !!! Четете си статиите преди да ги поствате

Stanko

Форд,Хонда са заплашили да се оттеглят ако не уволнят Хорнер.Статията описва нещата доста точно.Йовидя може да има 51 процента но срещу него се изправят големи сили.Така,че Хорнер излита.Решил е,че е Господ и му се е приискало нещо друго Да ама американци и японци са много стриктни.Ред бул разбира се може да го остави но ще му струва няколко милиарда.Които няма.

Аз па не мога да разбера какво лошо има да пофлиртуваш на раб. място. Човек си прекарва по голямата част от времето на работа. Не може само пред компютъра да седиш и да говориш с очилати инженери и потни механици. Хора сме , не сме роботи. Имаме чуства, душа носим. Такива работи се случват, но в 99% от случайте си остават колективна тайна, както трябва да бъде. До вадене на кирливи ризи се стига само ако има замесени интереси на 3то лице. Интересите може да са лични или кариерни. То ест това лице иска да се облажи от чуждата ситуация. Кое е това лице в Ред Бул? Марко, Йос или и двамата са в подъл заговор? Да се види кой какъв му е интереса и ще стане ясно веднага защо е тая мръсотия.

Ако се махне свърши се с ред бул доминацията. Въпросът е кой ще го наеме.

Stanko

Глупости.Незаменими хора няма.

още преди 'нам колко десетки години учеше децата и внуците си че : т а м д е т о с и в а д и ш х л я б а н е с и в а д и ш о н а а р а б о т а па било тя във форма на "краставица" или "слива". Та тоз никаквец и негата пачавра, да го дуат сега!

Живеем в свят, които се ръководи от клоуни. ЛГБТ, незнам си колко пола и сега наедай бог да пишеш на някоя шутка и е свършено с теб. Смях!

Ми да дойде един гей, да ти пише против волята и да ти прави неприлични предложения и като възразиш да те уволнят. Тогава ще разбереш защо на работа не се правят такива неща.