Обвиниха английски лорд в расизъм заради туит

Бившият президент на "Спърс" обиди сенегалските национали

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой попитал ли е, чул ли е какво мислят сенегалците по въпроса? Струва ми се, маса хора се обиждат вместо други - това 'путьо на повикване' (никой не ги вика, те пищят самостоятелно) набира сила.

изключително прост английски лорд. Както се казва и лордовете не са това, което бяха.

не виждам расизъм по-скоро високомерие и доза простотия .

mISH0

Не знам кой къде видя расизъм, но аз лично не мога да го идентифицирам никъде в изказването. Все едно да е расизъм да кажа за някого "Този съм го виждал някъде." или "Този ми е познат отнякъде.". Смисълът на тези две твърдения е абсолютно идентичен с това на лорда. Който смята, че не съм прав, нека ме обори с основателни аргументи. Поздрави.

Здравей Мишо, Расизъм всъщност значи да обобщаваш конкретни негативни черти на един индивид за всички представители от етноса/религиата/расата му. Загатвайки, че всички сенегалци не стават за друго освен за продавачи на очила, лордът прави точно това. Както се споменава в някои от коментарите- все едно същият лорд да беше писал, че всички българи сме берачи на ягоди или сутеньори и проститутки. За да е расизъм обаче, един от форумците правилно подсказва, че самите хора, срещу които е направено изказването, трябва да припознаят думите като обидни. Иначе, цялата работа е много шум за нищо. Надявам се съм помогнал.

Този тъп свят съвсем изперка вече.

Лорда си е прав. Тези не трябва да ги пускат в Европа дори като футболисти.

Време е да сменим управниците навсякъде и да можем да наричаме нещата с истинските им имена. Псевдоценностите и лигавите порядки които ни налагат са нетърпими и ни ограничават.

ето още една новина (без реклами) за нравите на английските благородници: "Великобритания се готви за нова историческа кралска сватба, но този път - еднополова. Братовчедът на кралица Елизабет II - лорд Айвар Маунтбатън, който през 2016 г. обяви, че е гей, ще сключи брак с половинката си Джеймс Койел. А до олтара ще го отведе бившата му съпруга, от която има три дъщери." БЕЗ коментар

Ами просто да му постнем снимка на пияни английски туристи, които падат от тераса на Слънчака, под националния отбор на Англия и както казва Папи Ханс, всичко е точно :)

Няма да ни е приятно ако коментира така за Българите. Например - разпознавам няколко берачи на ягоди от Острова. Те му се струват еднакви, защото са от друга раса и не може да ги различава . Принизително е , но лорда като повечето привилегировани с наследени пари няма идея и се мисли за велик

Лорда е пич!!

ха-ха, егати цензурата, трийте, трийте дираджии, джихадисти задръстени

Какво стана с педофилите от Телфорд и другите UK градчета, дето са изнасилвали над 1400 деца в продължение на много години, Скотлан ярд разследвал ли ги е?

така е със свободата на словото в обединеното кралство - кажеш шега, отиваш в пандиза при пак...........-педофили

На ммен ми прилича на майтап.какво расистко има?

Нищо чудно като знаем, че шефката на "Скотланд Ярд" е лесбийка!!!

Да бе, ти светиш та знаеш.

Мълчи ма, лесбо мърло.