17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой още нещо да иска, щото се затваря вратата

през оная работа ми е

Мамка му и скапан живот, O'K ударил го отзад, а за ръкавиците на Кличко, пълни с нишесте, които екипът му свали веднага след нокаута на нашия ?! То не бяха допинг проверки на Пулев, специален ринг, специални ръкавици ?! И румънеца е една миризлива п*утка, не помалко от оная грозотия "Суши", видя какво се случи с нашия и дай да го доутрепеме, възползва се от случая !!

Нашият понеже и той е "света вода ненапита" р'ииш ли?!! Какво си мислиш, че като си бабаит, значи си голяма работа и може да си правиш каквото си искаш. Можеш, вярно, но рано или късно се сблъскваш със себеподобни или с още по-големи бабаити от теб и те постъпват с теб, както ти си постъпвал с кротките хора, че и по-лошо даже.

Гоуми сме,Гришу оправя дъртите,Курбрат репортерките.

Не вярвам да се стигне до служебна загуба това би било прецедент аз поне не се сещам за друг такъв случай.А че удара наистина беше непозволен е факт за такова нещо съм виждал много по-големи имена от Кобрата да ги дисквалифицират например Рой Джоунс срещу Монте Грифин но веднъж напуснат ли ринга случаят е приключен не може да се решава месеци по-късно на маса.

стари еврейски номера … нищо лично.

Ако не беше тая изцепка с репортерката нямаше да мине жалбата на румънеца, ама сега... Пуста простотия,жена не виждал нашия нерез.

Това което е най вероятно да се случи е: 1,На Кубрат да му се отнеме победата и да се предложи да преиграят мача(това е в интерес на всички и организаторите в това число. 2.За целувката Кубрат ще бъде осъден по всички правила,там милост за такива неща нямат.Не знам как Кобрата ще плаща,инъче може и по лошо. 3.Лицензът му ще бъде върнат след като си плати всички неща споменати по горе. Горещо желая на Кобрата по добра прогноза и дано да не съм прав,но много се съмнявам

Единият удар ясен, а втория?

Кобрата да го духа

Където сме играли - там сме се осрали!

Няма нещо, което да ме интересува по-малко на света от примитивния простак с отрицателно IQ К. Пулев. Той е най-отблъскващата анти-реклама на страната. Иначе се пъчи, че е голям патриот...

Тогава защо четеш и коментираш изобщо ?

Кобрата се биеше нечестно

Кубрат не е боксьор...той е селски хамалин

смееш ли да му го кажеш в очите?

Смее сигурно що

Той може да не смее, но други - смеят, както се вижда от новините за Коврата напоследък.Рано или късно всички си намират майстора, дори най-големите биткаджии и мизерници!

Тоя смешник всеки смее да му го каже и даже и друго

Щатите са за нормални хора,не са за бай Ганьовци. Съдията на два пъти помогна на Кубрат 1.Не прекрати мача а Кубрат кървеше като прасе - целия ринг беше в кръв. 2.Не го дисквалифицира веднага след непозволените удари(щото не беше само един)

То така се спират мачове защото имало кръв или заради уж непозволени удари.Бокса да не е балет бре ?

ГАРГАТА

Всеки спорт си има правила и трябва се спазват...дори за сеяните

Хубаво е човек да е патриот, ама който е гледал мача, дори и без забавен каданс, е видял, че поне един от двата коментирани удара, са след като румънеца е паднал на коляно.

Но не бяха въобще от значение, ако си гледал и разбираш

Той постоянно се тръшкаше по земята и уж не е в кондиция ама много хубаво слухтеше дали съдията ще каже нещо.И като разбра , че нищо няма да му се получи и стана да си доиграе мача.Бокса е мъжки спорт , а не за курвендели като румънеца.

отиде в щатите и не му харесаха нито целуването нито биенето :) Другия път предлагам да набие Сушито и да нацелува романягата - току виш го аресали :):):)

Спорта навсякъде се превръща в комедия. Всичко е само за пари, няма чест, няма достойнство... залози и евтини номера...

Има ли такива думички в еврейския език ???

от евреин и мамалигар !??

Е това е истинското лице на щатите. Фалш, лъжи, лицемерие, разврат, страшна меркантилност и подлост!Похотливата проститутката "репортерка" която с кеф дава мъже да я обарват и ядат суши от голото й тяло и румънския симулант циганор добре се вписват в тамошната картинка, но нашето честно момче е трън в очите и му скроиха шапката!

Накрая може да се окаже, че коврата Суши не играе рекламна партия с Кобрата.

ами румънеца губеше мача, и когато беше заклешен в ъгъла се наведеждаше напред много ниско за да избегне ударите. в мелето го закачи удар отзад, но си беше театър, като чу от съдията че ако не се изправи мачът ще завърши по точки се изправи доста бързо и имаше доста енергия да продължи. съдията отне точки на кубрат, кубрат се извини на съдиите и все пак това е професионален бокс, да отнемеш колан на някой с подобни номера някак на отива на професионалния бокс.

Срещу България всичко може да бъде поискано и всичко може да мине просто защото няма такава държава.

Абсолютно безпочвено искане. По тази логика ако се изгледат мачовете на Дионтей Уайлдър и много други хамериканци преди него трябва да ги дисквалифицират половината. Истината е, че румънецът играеше с почти постоянно наведена глава, къде да го удря Кубрат? Ако е толкова отворен румънският Спец. н'ам къв си да поиска преиграване - ама стиска ли му? Кобрата този път ще омете ринга с него!

Да го духат пропадналите руснаци

Какви руснаци те гонят бе, тъпунгер.

...пропаднали

Влашките и евреиските номера край нямат. Какъвто боксьора такъв и промотъра му. Като не може да играе балет да се запише художествената гимнстика. Да се върне назад в историята и да поиска служебна победа и за предходния мач. Яд го е че сушито даде на Кубрат да я целуне а на мамлигара нищо, даже и интервю.

Кобра вземи го цуни тоя Дино та да млъкнат всички!

Колко боксьори свършиха курса по подобен начин?

Ееее влашки номера ... хахаха ами има риск да се случи подобно нещо, но съдията не брои до 10 тогава и го остави да си почине мнооого добре и после отне точки от нашия...какво повече ? АКо иска да не го удрят да си стои у дома...

Може би Кобрата трябваше да погали Дину по главата ? Както папата погали Бойко по главата ....

Пълен цирк, съдията можеше да дисквалифицира Кобрата още като удари зад главата този циганин докато той докосваше земята и да му спести историята със сушито.

Заради 2 удара, това няма как да стане иначе бокса ще се превърне в балет. Ако сега комисията реши да даде мача на слабака Дино, всеки ще чака и ще играе театър само и само след това да може да има служебна победа.

Кобрата се озова на скапано място и сред скапани индивиди. От мухата направиха слон и гледат да му навредят максимално.

Така е ... това представлява "ВЕЛИКАТА" Америка... Защо някои хора искат да ходят там, още не мога да си го обясня...Там ще те изядат само и само да изкарат някакви пари от теб... шиб-ана държава...Отвращава ме този модел който е създаден там... ПАрите педи всеки и всичко...

Мдааааа,така твърди всеки който няма възможност да отиде там...или просто не го пускат да влезе. Да се чуди човек,защо целия елит на Русия живее в щатите,че децата им там и учат и след това остават да живеят. Ненормална работа

Стига с тоя тумбак. Германците не са могли да го направят човек 10 години. Късно е нещо друго.

А тебе кой ще те направи човек ?

От когато Кличко нокаутира Кобрата, нашия боксьор нещо се повреди. Започна да се пъчи по телевизиите и да приказва за големи победи и печалби. Обаче действителността е малко по-друга

КРОКОДИЛ ТОВА ТИ Е ЗА УРОК ПОНЕ СЕ ПРАВИШ НА ВЕЛИК! ГЛУПАК И СЕ ВЗЕМАШ НА СЕРИОЗНО КОЙ СИ ТИ - НИКОЙ!!!

Цигански номера. Хем ял бой, хем служебна победа иска. Не иска преиграване, че да не яде пак кютека.

Нашия е с отнет лиценз в момента. Няма как да има преиграване или друг мач с него. Измислили са го краварите. А пульо вместо да се ограмоти и да проучи всичко сега се оправдава "какво толкова направих? виж как ми се търкаше със срамните устни в скута ми?!". Ако знаеше какъв е устава... и последствията... нямаше да се стига до тук!

А ти забеляза ли, че хватката била по правилника на Калифорния. Краварите са наложили някакви свои махленски правилници на целия свят. А Пулев що не им се изрепчи, че по правилника на Софийска област всичко е тип-топ.

Почти всички хора отиват в щатите с идеята да спечелят големи пари и то по възможност бързо. И наистина много от тях го правят. Други пък - фалират тотално...

Нелепа и жалка история за Кобрата. До къде може да се стигне когато целуваш азиатска компаньонка и побеждаваш румънски цигански боксцор ... Кобрата може да загуби всичко

Роки на улицата кът са сбиише, присъстваха повече кибици Пулев е един голям срам

Гарга, избягвай да срещаш кобрата

Ще хвърчат перушини

бе спрете да ни занимавате с тоя австралопитек..

Ами, доколкото си спомням бой и е.... не се връщат, но как да е...

Тоя само ни излага...спрете селянията в спорта!

И като спре да се боксира ??? Не е лесно да си прост

Все ние сме откъм "момината страна".....

рекетьора.