Коментари - Официално становище за допинг теста на Джокович: Правилата не са нарушени | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кратко, точно и ясно. Ама иначе един булюк разбирачи цяла седмица се упражняват по темата, само и само да създават напрежение около най- добрия тенисист в света. И то не за друго, ами защото е сърбин, православен и не им се подчинява на либерал- голобалистиките- мулти- култи-джендър- ковид извращения.

Още ли има балами, които си мислят, че има спорт, а не бизнес за мнооого пари? Ако накажат Ноле да не играе известно време, турнирите, които имат договор с него ще изгубят адски много. Всичко е интереси за кинти, това е днешния свят.

И ко ? Само дето се пенихме под другата новина... А то било по правилата.

Простите журналета не знаят с кой си имат работа. Новак е уникален спортист, много умен и дисциплиниран. И доста адвокати и съветници Грешките са изключени!

Денонощно ни облъчват с този Балкански субект мисирки да ви напомня че той не е българен колкото и да ви се иска знаем че от нашата кочина нищо свястно не излиза

Трябва да знаете, че за тероруZZшлямците и техните српски подлоги НЕ важат правилата! Те могат да се бъкат с мелдоний и други забранени субстанции като могат да отказват да бъдат тествани! Не ги ядосвайте, че ще се разсърдят, ще си направят едни азиятски игри и тогава ще гледате само.... нормален спорт! Точка!

Федьо и той зобеше, какво си мислите. Те ей така се печелят по 20 ГШ титли, само на извара, марули и витамин С ... на баба ти хвърчилото.

Опитаха се да се изгъбаркат с Ноле, но той не е вчерашен и не се даде. Тези допинг правила се използват за разчистване на сметки с неудобни противници и за шантаж. Прави впечатление, че обикновено санкционираните са от малки, слаби държави или от заклеймявани по политически причини страни! И никога от "могъщите" демокрации.

всезнаещите тук коментатори не написаха, че това е по правилата...че трябвало /и това ни съобщават като новина хаха/ и Организацията да го каже ?

Е като има избор дали преди или след срещата, тогава за какъв саботаж говори?

Ако си чист даваш проба и им казваш да го духате......Ама ......

"Изпраха".го.Но съмненията,че Ноле не е чист ,остават.

Много просто - ако е преди срещата, през целия мач ще си мисли - хванаха ли ме, не ме ли хванаха? , и така - притеснен , може да загуби мача.

Не разбрах, дал ли е проба след мача?

Да

Кво бе? "Ноле" - великия тенесист, бореца за свобода на избора, инструмента на рашката пропаганда, неделния веган, нелегалния мигрант, менте антиваксиста ще се окаже обикновена друсалка, менте спортист и редови балкански селяндур. Няма изненада.

Не съвсем.

много си издухан ,жълтопаветник. спри за малко с чикиите

Наглите англичани, когато не могат да бият на тенис,зашото балканците са по-добри правят административни и адвокадски прийоми за да спечелят нечестно, срам ншмат. Джокович не се е подал на шантажа преди мача и е дал проба след мача след като ги е отупал на тенис.

Нека съм жълктопаветник, нали не съм рашка мърша.

НАГЛИчани

Дал е веднага след мача, което е по правилата. Образовай се

Ако законът (правилникът) ти дава определни прави - ти се възползваш от тях и точка. Агенцията няма да се жени за него, че да иска някакви емоции. Щом има юридическо право да откаже - прави го и край. Емоциите оставяме за любителите на турски сериали.

И със швейцарски шоколад. Специално разработен швейцарски шоколад. Мноооооого специален :) А може и с тлъсти швейцарски сметки - зависи кой прави допинг теста.

Ноле е велик спортист! Машинациите на разни завистници и желаещи да го изхвърлят от спорта няма да минат! Той работи с екип от истински професионалисти, които знаят какво правят, а и самият той не е вчерашен. По този селски начин няма как да го съборят! Идиоти!

решат ли ще го очернят,но ще е грозно ....

Без Джоко приходите падат, а това няма как да мине. Естествено, че ще му простят. Тенисът е най-вече бизнес за правене на пари, и по съмвестителство и спорт. Някакви си съмнения за допинг не може да пречат току-така на бизнеса.

Толкова просто, ако даде преди срещата може да се подреди положителна, а след срещата няма смисъл да се подрежда

Няма как при толкова много контузии всеки път да се връщаш по силен. Само сърбите и няколко побъркани русофили само му вярват

Това значи че крие нещо.. Ама да...за вас промитите мозъчета..това не значило нищо Еххх колко е лесно да си тъп а?

Отказва....явно крие нещо

значи крие нещо. И затова са направени тези правила за избор при допинг тест... За да могат тенисисти като Джокович и Надал да минават покрай капките. Все пак и двамата носят милиони за тениса...нормално е да не ги тестваш

Надал нямаше нужда "да отказва" - той зобеше с разрешение на УАДА, по собственото му публично признание. За "лечение".

За "запада", спортът отдавна вече е преди всичко политика, а оттам бизнес, така че неудобните не само се следят под лупа, а и им правят номера, интрижки, псих. атаки... като в случая. Удобните, като сЕрина, нАдал, в този случай сИнер, получават скрити (за дебилите) предимства.

Те в Австралия вече се опитаха, да го очернят, но се осраха.

Всички са наясно с правилата, но някои държат да вдигат врява. Което пък показва, че времето за теста е подбрано, точно заради “скандала”.

За сведение на троооловете - извадка от статията, която така и не сте прочели: ""В последните дни се появи информация, че Новак Джокович е отказал допинг тест по време на Купа "Дейвис" в Малага. Заявяваме, че той не е нарушил допинг правилата, след като играчите имат избор дали да дадат поисканата проба преди или след мача"" И понеже знам, че ви е трудно да разберете какво пише, нека ви го преведа в няколко прости изречения - Джоко има право да избира дали да даде кръв преди или след мача. Джоко е избрал да даде кръв след мача. Точка! Айде сега може да продължите с козяяшките опорки.

Лесно е и ти си най - голямото доказателство!

сТъпата си прорушняшка опорка, можеш да си я навреш там където не те огрява слънцето ! Естествено, че клоуна ще иска да даде проба след мача, нали толкова се е натъпкал с анаболи, че трябва да поизветрее малко ! Точка, заври се в кенефа на позитано 20 и обядвай там !