Коментари - Огън и жупел на "Максимир"! Вдъхновена Хърватия отново мечтае | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

верно си е огромен, чутовен успех.

''При равенство на "Уембли" Хърватия ще отпадне в по-долната дивизия. '' Не е вярно. Англия ще отпадне при голово равенство, а Хърватска (не Хърватия) ще отпадне при 0-0. А който победи, ще се класира за полуфиналите. Има ли някой неразбрал?

Ние сме ватрените и идваме за да ви победим!!

ТиН Йедвай, пичове! Не Тим.

Огромно уважение към железния дух и ентусиазъм на хърватския отбор. Братя славяни, все така и срещу Англия - главният враг на България през последните 2 века!

Ей, не се научихте...„нацели страничната греда”...Гредата на футболната врата е само една и е винаги напречна, т.е. хоризонтална. Другото са стълбове, ляв и десен и те са винаги странични, т.е вертикални!!! Просто е! В нито един език не съм срещал да се използват малоумни изрази от рода на: странична греда, напречен стълб и т.н...ние българите сме уникални в тъпотията си....Попитайте един общ работник на строеж да ви обясни какво е греда и какво стълб, ако ви е толкова трудно да схванете!

Говориш леко несвързано. Българският език е уникално богат. Само при нас има 4 степени за превъзходство - далеч, по-далеч, най-далеч, на майната му (пичка му лелина). Така, че аргументите ти се сриват тотално още в мига, когато споменеш израза "български език".

Не забравяй и още два бисера : близко, по-близко,най-близко и на един к*р место, както и шурти, тече, капе и църцори !!!

Странични, хоризонтални, вертикални са си все греди. Така поне е в инж. науки. Това, че някой дюлгерин му вика стълб, не значи, че е стълб. ГРЕДА си е.

Глупости....гредата никога не е вертикална, в никоя инженерна наука!

Маврите трябва много да черпят, защото си заслужаваха разгром. Хърватите изпуснаха не малко положения, а дузпата не беше никаква дузпа. Да, топката се удари 2 пъти в ръката на Бърсалко, но не той игра с нея, а тя с него. При първото положение топката излизаше в аут и той бе в страни от вратата. Ръката му бе разперена, но не я ли бе докоснал щеше да има аут. Няма защо да игра с топката - неволно бе. При второто положение същият Бърсалко лежеше на земята. Беше се подпрял и топката просто срещна ръката му. Ама все тая. Важното е, че хърватите не се дадоха на тези маври и ги победиха. Второто полувреме бе страхотно за наблюдаване. Като балкански субекти със славянска кръв ще им стискаме палци с/у викингите от мъглявината Ънгличания.