Огромен расистки скандал около Наоми Осака се задава в Япония

Шеф на организационния комитет не е искал тя да пали олимпийския огън

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един сайт, който си позволява пропаганда на расизъм. Горд съм, че съм бил забраняван без да съм писаал нецензурни изрази.

Де е Хаити, де - Хавай??! Иначе много го уважаван Динко!

Браво на Мори ! Такива хора заслужават уважение !

Така е, трябва да се уважават дебили, които обиждат доброволци, заради цвета на кожата им. Или не...

И в какво я е обидила...не се разбра...и защо да е расистки...все пак олимпиадата е в Япония а тя е наполовина японка и аргумента е точен.

Някаква Алчна Африканска ДЯВОЛ- маймуна, шпионин на Нелсън Мандела и африкански ВУДУ шамани, се е домъкнала в Япония.. Да умира.... НЕ ни интересува.. Който приказва за Ислям и Расизъм да бяга към Саудитска Арабия и Африка.

ми прав е човекот мелезите винаги с а дефектни

от циганка проститутка и сливенски коч се получава таксиметрърджия от фолкаджийка и тапир -политичеки деятел

Японците са крайни шовинисти и са изключително жестоки с чужденците. Имат сериозни проблеми в правосъдната система. Никой не ги закача, обаче, защото са надежден международен партньор. Ако беше друга нация, щяха да и наложат санкции.

Даже през 70-те години не позволяваха японка,омъжена за чужденец да живее с новото си семейство в Япония.Сега не знам как е.Имах такива познати,които се разведоха,защото тя не можа да свикне в България.

Расистки скандал има, но с обратен знак. Наоми Осака е предпочетена пред другите защото е половин черна.

lu4ka

Четейки документи и гледайки документални филми за нахлуването на японски войски в Китай през 1937г , както и за участиети на Япония във ВСВ, започвам да си мисля, че решението на Хари Труман е било напълно справедливо.

Между Хаити и Хаваи разликата е горе-долу колкото между Ямбол и Стамбул..

..да не говорим пък за ХаваЙ.. много неграмотно..

Направо дайте на Серина да го запали, че да не се обидят тъмнозелените

Ай, стига вече с тия проклети либерастки циркове ! Измислените ви расистки скандали. Значи само бели християни хетеро можем да обиждаме, да не искаме, да сваляме, да гоним. Всички останали маймуни са неприкосновени и всички сме длъжни само да обичаме. Бе, ай сиктир !

Кое му е расисткото? Тая дори не говори японски!

Човекът е прав! Игрите са в Япония. И при откриването, и при закриването и изобщо се търси националния белег. Когато направят игрите в Конго или Етиопия или пък вм Занзибар, тогава огънят няма да бъде носен от японец. Иначе, маймуната си е маймуна, дори и с факел в ръката.

Не виждам нищо расистко - тя дори не говори японски!

Няма скандал.Всяка маймуна ли трябва да е по, по, най и то защото е черна.....егати расизма

Що бе! Човека си е прав! Ако игрите бяха в България (пак казвам АКО бяха.....) и аз щях да държа за българин а не за някой черен; циганин или турчин.

и по тази логика - щом искаш българи да символизират България - си расист. Само турци, цигани и араби - това е мечтаната евроатлантическа БГ

Затова сме на това дередже! Българин е всеки гражданин на България, особено ако работи и внася данъци в България! Другото е криворазбран национализъм, който НЕ е в полза на държавата България, която официално е мултиетническа и мултинационална и само можем да се гордеем с това! За да избегна малоумна критика и коментари, твърдо НЕ подкрепям раздаването на българско гражданство на индивиди, които не са доказали готовността си да работят в полза на България, да живеят в мир с българите и да възприемат напълно и безусловно културата и историята на страната ни, а не да се опитват да внасят своята култура!

Абе, разликата между българин и български гражданин" е ОГРОМНА! ЕДНА ВЯРА, ЕДИН ЕЗИК - ЕДИН НАРОД!!! Всеки с различна вяра или различен майченски език не е българин! Той е притежател на български паспорт, сиреч български гражданин*.

Мултиетнически и мултинационален е единствено на майката ти вмирисания полов орган.

В крайна сметка в изказването му няма нищо лошо. Ако ти се възприемаш като маймуна, няма как да се представляваш от крокодил. Тъжната истина е, че мултикултурализмът може да съществува само в САЩ, защото са единствената истински омешана мултикултурна държава в света. Всички останали имат изключително силни национални стереотипи, които не позволяват на различните да се реализират. Самият аз например цял живот съм се възприемал за 100% българин, направих си ДНК изследване, което показа 46% славянин, 38% грък, 12% испанец, 2% турчин и 2% евреин. Мисля, че повечето хора по света, подобно на мен се възприемат като 100% от едно нещо, без реално да подозират колко са смесени.

Това, че ти си мелез си е твой проблем. Аз съм си чистокръвен български коч.

Според либералите налагани от джо байдън японците нямат право да сложат японец да открие японските олимпийски игри

Щом е черен значи са против него - ей това е най-бяло расисткото нещо напоследък