Коментари - Олимпиадата се отдалечава след нова загуба на волейболните национали | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-никадърната нация позната на човека каква Олимпиада погледнете цялата страна на какво прилича

Нямаме държава, а претендираме за друго. Политиците на колове и ще потръгне.

Колкото и невероятно да звучи - нашите не играят чак толкова зле. Стига да не загубят амбиция съвсем спокойно могат да спечелят следващите 4 мача и просто да видят как ще се завърти рулетката. Ясно е че този състав е изхабен - поколението на Сеганов, Грозданов и Аспарухов се оказа адски слабо, по-старите като Соколов, Пенчев и Скримов който вече се отказа са си приключили. След като Казийски отказа беше ясно че почти е невъзможно да се класираме. Бъдещето е обнадеждаващо с младежите, които печелят постоянно медали от световни и европейски първенства.Виждаме 16 годишния Николов какво перде е. Просто ще трябва време и работа.

Не е честно единственият отбор който играе на олимпийски принцип, да не се класира за олимпиадата.

Двамата централни моментално на скамейката и да се заменят с играчи, умеещи да изпълняват начален удар. Тия двамата просто играят за противника, спомнете си как сервираха в самия край на третия гейм, а и през цялото си досегашно участие. Чудя се по какви критерии са селектирани, като освен да изпраскат топката друго нищо от волейбола не умеят.

Страхотна снимка - закрийте знамето за да се вижда хазартния спонсор - ето това ни е държавата!

Не играха слабо, просто им трябваше и малко късмет.

и тея за нищо не стават вече

Мартин Стоев да се връща, като треньор, незабавно!

Това е добре че падат, Имат два гадни спинсора

Два гейма доведени до възможност за победа и двата загубени. С този от мача с Полша стават три. Което навява следните мисли: нямаме мотиватор, нито на игрището, нито на пейката; нямаме човек, който може да завърши най-напечените точки. И ако не се вземат мерки това да се промени, включително причините, които са в основата му, нищо няма да се получи. Ще падаме не само от по-добрите в техническо и игрово състояние отбори, а и от тези, които са по-мотивирани да играят за победа.

Кога успяха да пропуснат и два геймбола срещу Нидерландия, докато играеха срещу Аржентина ли?

Като ти гледам правописа ... и ти си от нЕкадърните!

П-рано се говореше, че бившите национали постигнали успехите си въпреки него.