Олимпийска легенда на СССР почина в САЩ

Юрий Варданян е едно от имената в Залата на славата на тежката атлетика

Обратно в новината

Коментари - Олимпийска легенда на СССР почина в САЩ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добър беше, но нашия Благой Благоев накрая го побеждаваше. Пък трола Алиса може да каже за дребнавия руски национализъм - когато печели титли за СССР(Русия), арменеца е моладец, а иначе - чурка.

Много легенди от всякакво естество и артисти избягаха в Америка от концлагера СССР и русия. И сега на пределна възраст четем че са починали. Със сигурност в помийната яма русия нямаше да доживеят до тези години.

беше уникален,да почива в мир

Лека му пръст, беше велик, синът му се казва Нораир!

Ако живееше в Русия,сигурно нямаше да умре толкова млад !Въздухът и животът в САЩ са отровни !

Даже и неродените руснаци искат да емигрират в загниващите USA . 15 фирми имало в Рашата , които срещу 30 000 долара организират изпращането и настаняването на бременни рускини в Маями , за да могат да постоят там три месеца преди раждането , и бебето да получи американски паспорт . И в тази схема имало силна българска връзка . Същото правели и българските циганки в Германия и Англия , а и парите за екскурзията на рускините били от балъците в Задунайската губерния , дето плащат монополните цени на енергоносителите !

В Германия не ставаш автоматично германец, ако просто си роден там. Трябва родителите ти да са германци и тогава ставаш германец. При родители германци, където и да си роден може да си извадиш немски документи. Дъщеря ми е на 2 родена в Германия. Запознах се с тия неща. А за раждащите рускини в САЩ е вярно.

На снимаката има и българин - на второто място - Благой Благоев.

Нашия има по-добър гръб и трицепс....

заглавието е достътчно красноречиво. Хип хип ура за блядистан.

блядистан? това е родина на майка ти?

Не на моята на твоята. И на тебе също нали си рускиня.

Да не стоит им отвечать. Тут троли с двух сторон пишут, им за то и платят. На самом деле никто из них нихуя не понимает. Не то, что в России хорошо, но и в США не мало плохого. Но они ни то, ни другое не видели.

Тука се пише само и единствено на български.

Алиса от страната на чудесата, в Русия не само не е хубаво, а си е направо лошо. САЩ са горе-долу. И тука половината тролове се плащат от вашето посолство. Така, че недей да го даваш прекално високомерно. Вие сте направили доста от кончината в България.

СССР, а живял в Америка Що ли...

америка , армения, грузия, насам натам, мислил си е че прави нещо велико, ама не е имал време да го довърши

И какво се опитвате да ми докажете? Единственият извод е, че дори и шампионите са смъртни, стига да не са от Банкя!

100 годишен поп има, 100 годишен спортист няма.