17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заслужено първо място, не че другите след нея не заслужават да са и те на върха, но Ивет ни разплака от радост, защото абсолютно никой не очакваше олимпийска титла от това момиче, дойде ни като емоционален шок.

Който и от олимпийските медалисти Даниеле станал нямаше да е незаслужено. Тази година имахме много спортни успехи

една случайна медалистка става номер едно... прост народ слаба държава....даже липсва по тези територии но кво да се очаква като тиква беше трикаратен премиер, а лъжата и кражбата са най-висши ценности.

Ако Стойка беше благодарила на Радев, щеше да е първа. Но всички знаем, какво се случва с неудобните на новата хунта.

И сто минуса не променят този факт, при ком.унистите винаги е така

Най развития спорт у нас е лъжата и трябваше спортиста на годината да бъде Киро Лъжеца, с подгласници Мунчо и Рашко-пръдлето.

7 жени и само трима мъже, нацията се изпедерестява, мъжете стават женствени, а жените - мъжествени.

Изпедерастяването е БОЛЕСТ.. Хората умират.. А ПРИЧИНАТА са турските ШПИОНИ и техните помагачи- Крадци и Трафиканти на Наркотици ,които ИЗНЕРВЯТ всички в България.. Втората ПРИЧИНА са мобалните фирми- А1( Емтел) и ВИивком, от които българите се разболяват от РАК и Левкемия, а някои дори Ослепяват... От тия фирми, жените получават РАК на гърдата, а мъжете- РАК на. .уя.. Трябва да ИЗГОНЯТ тия фирми от България !!!

Златен медал от световното на Дудева изобщо не е оценен. Тежи повече и от сребърните и бронзовите на олимпиадата, да не говорим, че други са я преварили по други критерии. Радвам се за Ивет, добро момиче и може да е пример, сно каратето не смятам, че е много добър спорт, същото и за бокса, макар че боксът е доста по-труден от каратето и малко по-български. Прави ми впечатление, че всички млади медалист(к)и карате, гимнастика или пък волейболистите от младежкия са с много високо самоучвствие, което изглежда доста смешно, въпреки че имат успехи, вижда се че едни израстнали и зрели шампиони като Стойка не са такива самохвалковци и не си вирят носа.

Поздравление за нашето прекрасно момиче. Тази година имахме много добри спортни успехи и водопад от медали. Ако можеше всички извоювали медали от олимпиадата да са на първо място, всички го заслужават. Живи и здрави всички прекрасни спортисти, прославили България и донесни радост и гордост за нас...

Стойността на медалите на Ивет Лалова и на Стойка Кръстева е еднаква.. Мога да приема че Лалова са я избрали за Номер 1, ако смятат че изглежда по- добре, по- красива... НО ако китайски ШПИОНИ са гласували за Китайския бой с голи ръце- Карате, тогава, Стойка Кръстева трявба да е Номер 1.. На първо място трябва да е БЪЛГАРСКОТО !!!

Като Благодари на Борисов за медала.

дали Стойка пребива през ден мъжа си ?

А аз се чудя защо циганите и евреите сте такива фекалии???

ША МОЕ МИ СТРОШИ КУРО?

Първо ще го строши, после може и да го резне.

Мъжете хич ги няма.. както и в живота

За дебелите пачи си е верно, че нямат мъж в живота.

Аз гласувам за Кирил Петков. Олимпийски шампион за лафа - леви политики с десни средства. Пълна безмислица от рода - крокодила е по-зален отколкото дълъг.

А кои са учител, лекар, социален работник, данъчен инспектор, медицинска сестра и подобни професии на годината? Няма да научим, щото само спортистите са ни скъпи. Дайте и на тая Горанова сега едни милиони, щото била прославила България. Убиташка работа!

За тея ще трябва някаква класация "Рушвет на годината"!

На кой лекар да дадат награда като ни разиграват от болница в болница като помяри само бой за лекарите

Олимпийските игри се гледат по цял свят. Шампионите там се броят на пръсти. Логично е първенците там да прославят държавата си. Напъни се да създадеш организация със световно популярни изяви за изброените от теб професии и ще има класация и за тях, че засега си само в ролята на мрънкащ консуматор.

Заслужено е

все пак е странно спортист на годината да е по карате...

карате не е ли спорт , или само това което се рита топка е спорт. или хвърлянето на стрелички е по-спорт?

Ами реално не е спорт. Води се бойно изкуство.

от ден до пладне е спорт, тази олимийска година е спорт, другата олимпийска вече не е спорт...

Лично аз бих поставил Биляна Дудова по-напред в тази класация. Всички в тази десетица донесоха много радост с успехите си.Здрава и спорна да е следващата година за тях и всички наши спортисти.

Поздравления. Кръстева падна много ниско с политическите си изказвания и подкрепата за Вожда от Банкя. Политиката няма място в спорта. Мутрите нямат място в България.

За съжаление политиката и мутрите са на първо място в професионалния спорт.

Кръстева е на второ място. А щом смяташ, че това е много ниско, смятай ти къде си..извън класацията :D

Така е. Политиката няма място в спорта. Затъй се чудя защо се радваш, че е сложена втора по политически причини. Второто ти изречение противоречи на третото, хаха

Честито! Истински боец заслужил титлата с уменията си пред цял свят, без много празни приказки като разни пулевци, благовци и пр..

Браво на Ивет! Поздравелния и за коуча Моузес Налока за менталните настройки!

БРАВО на всичките спортисти!!! ПОКЛОН!!!