Оперираха Салах в Испания, прогнозите за Мондиала не са добри

Физиотерапевтът на "Ливърпул" призна: Просто трябва да се надяваме

Обратно в новината

Коментари - Оперираха Салах в Испания, прогнозите за Мондиала не са добри | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Почти професионален суплес, със сигурност трениран дълго, резултат авторът ненаказан ще играе на СП. Известният провокатор и симулант , чист като сълза ще играе.

Спортист да иска да защити честта на родината си въпреки волята на хората-банкомати - невероятно, но прекрасно!

абсолютно точно! серхио трябваше да получи червен картон на момента!

Сергио Рамоззз

само, че това по никакъв начин не го вади от СП нали!

Говедото Рамос да внимава, че някой войнствен ислямист може да му счупи ръцете за наказание

Салах да наема изпечени адвокати и да търси обезщетение от кроманьонеца рамос за умишлено предизвикани вреди и пропуснати ползи. Няма да е трудно да се докаже вината на мръсника, съдейки по видеоповторенията.

Серхио Рамос тпябва да получи доживотна забрана да играе футбол.за да облекчи болката на тъпите Катунари,сега с какво ще набутват Лео Леганешчето за най добър в Историята и ВУТАЛОНА за най силния отбор при положение,че резултатите говорят за посретственос,5 полуфинала срещу 10 спечелени 3 и загубени 2,доста просто но за Катуна стига,селски цървули.

То да не се намери някой радикалист да го прегърне и литнат заедно

Рамос направи умишлен ключ на две стави на ръката на Салах -лакътна и раменна. И като го извади от равновесие не пусна, а натисна умишлено. След това, в друга ситуация удари нарочно с лакът в лицето вратаря на Ливърпул, на повторение ясно се вижда, как обръща глава, вижда къде е вратарят и го нацелва. Ако Реал е отбор, който държи на честта си, трябва незабавно да изрита този циганин. В противен случай рискуват имиджа си на велик отбор.

Хехехехе .... Добре, че им подаряват всички трофеи на реал минета, че да се заблуждавате колко са велики смешните балетчии .... Всичките им трофеи са категорично незаслужени и подарени .... Живейте си с тези илюзии, че сте най-големите ....