17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФК Декларация-микре-София пак изплискаха легена. Някой да носи носни кърпи в индустриални количества. Толкова сълзи и по робинята Изаура не са изплакани.

Д-р Тайс, нищо не ти се разбира, мангаУ ли си, Подуенец ли си, а за декларации-питай отбора на ДПС от кв. Подуене! Инак по темата, дано съдията се справи и се получи добър спектакъл от ЦСКА и Арда...

Чист мангау живеещ на няколкостотин метра от първият стадион на Левски! Ти от микре или от лоИч си?

На Витоша и Патриарха-ъгъла... Но те попитах за коментара ти-що за индивид си, какви неща пишеш, нещо случило ли ти си е, че си така прозрачен и злобен, какъв е проблема? Инак ЦСКА е по-обичан от"Левски, нали знаеш!? Поздрави!

Ти живееш на "аптека", ама друг път или от скоро. Ако си живял там и преди 30 години, нигога нямаше да напишеш дивотията, че литекс е по-обичан от Левски! В онези времена отборчето ти имаше по 500-1000 човека на мач и още 2000 войничета пуснати гарнизон под условие да отидат на мач и подвизавайки се основно в частта откъм сектжр "В". С такива селяци се напълни София и пишат небивалици, които могат да се проверят веднага по видеа в нет-а. А инак никаква злоба, а просто факти. Откакто ви преместиха в София, няма кръг без да сте пуснали декларация. Това, че имаш деменция е друг проблем, който трябва да обсъдиш с компитинтен в областта човек. Сполай ти!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club