17-11-2017 20-11-2018

Коментари

5 държави от 200 щели да бойкотират Китай, хахах много важно, 1.5 млрд китайци си го местят и не ми трий коментара ве

Нидерландците са дали началото на Апартейда ...... демократи и защитници на прашата на чошека ???? Ха хаа уникален смях, я да питаме техните бивши колонии какво мислят по въпроса МИ ха хааа Нидерландците - са напушени лицемени изверги

Васалите се подкрепят!!! Главният въпрос е, кога Международният наказателен съд ще осъди САЩ и коалицията за разрушаването и предизвикването на граждански войни със стотици хиляди загинали в ИРАК, АФГАНИСТАН, СИРИЯ, ЛИБИЯ и др. държави, вкл. и допускането на създаване на най-голямата терористична държава в света Ислямска държава и съответно огромно повишаване на тероризма в целия свят вследствие на действията на гореописаната коалиция?! Това е най-важното!!!

Колко са смешни!Страхуват се,че Китай става реална световна сила.Играят по свирката своите американски господари.

Ъъъ, кой точно погазвал човешките права? Първо да си погледнат в собствената кочина.

Кой каквото си постеле на това ще легне. Англо-саксонците донякъде ги разбирам за какво го правят, но тия от Дания - НЕ.

"Англо-саксонците донякъде ги разбирам за какво го правят, но тия от Дания - НЕ." Толкова го и разбираш. Очевидно групата която си създал "англосаксонци" като противовес на Китай, Русия и други подобни е грешна, но пак не схващаш. Има противопоставяне на целия свободен свят срещу тиранията. ЕС (западен), Великобритания,Канада, Австралийски,САЩ го брой за едно и ще ти се изяснят нещата.

"целия свободен свят" не се САЩ и техните 5 васали, 5 държави от 200 щели да бойкотират Китай, хахах много важно

Вие Мунчо няма ли да го изпратите.