Осма поредна титла за Лудогорец или триумф на ЦСКА? (анкета)

Ще се провалят ли разградчани в последния кръг или отново ще вдигнат трофея?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който е писал анкетата не може да смята .... при резултати в полуфиналния сблъсък Ботев Пд - Цска 3-2; 3-3, се пита в задачата колко е общия резултат, като съберем цифрите .....а именно 6-5 общ резултат, а не както са написали в анкетата 5-4 .... Ееех тези журналя без дипломи и редактори ментета .... Нито българския език на ниво, нито елементарна математика - смятането на ниво .... Но иначе с много големи претенции кой съм аз .....

За цесекато съм,или това което е в момента де. НО ако съм честен, истинският шампион трябваше да се определи в директния сблъсък, така че няма какво да се размятат претенции.

Каквото и да говорите, едно време поне имаше два (понякога три) отбора, които се редуваха с титлите. А не като сега един и същи, след като стана собственост на близък до премиера бизнесмен. От зиро ту хиро. От воле.

Отбори като Лудогорец нямат никакъв шанс да просъществуват в дългсрочен план, това е просто един бизнес проект без фенове, като престъпникът начело загуби интерес да пере пари през отбора и всичко ще си дойде на мястото!

Е ако 9 поредни титли са краткосрочен план -здраве му кажи. А да мижитуркаш 100 и кусур години в дъното на първенството и да нямаш нито една титла, си е успех от всякъде ??

Лудогорец, отборът без фенове!

Собствениците на грандовете не се интересуват от качествен мач , а от големите пари в ЕВРОФУТБОЛЪТ И ПОДОБНИ МАШИНАЦИИ : За това много е вероятно да направят ЦСКА шампиони ,..... ЗА МНОГО ПАРИ !!!!

ЛИТЕКС не е ЦСКА. ЦСКА 1948 е в "Б" група. Има ли възражения, или пак да повторя за по-тъпите във форума?

Има. Това в Б група също не е ЦСКА. ЦСКА вече не съществува.

Само Лудогорец съществува , няма ЦСКА , няма Левски .

цска- ловеч/ етрополе или уефски- фк подуене.Да видим кой кого.Смешнициииииии

И на кой му пука? Футбол нема и нема ... а на ид*отчетата им е все едно кои, стига да имат повод да се сбият.

ЦСКА и Левски вече никога няма да бъдат шампиони докато ги има..... Трябва да се изредят всички провинциални отбори по 5-6 на пъро място след 200г. да се пробват

Много ясно, че "Лудогорец" ще стане отново шампион.

ЦСКА ли,или "цска ТИРЕ софия"????

То ЦСКА извън София няма, за разлика от леФски, където трябва да се уточни за да не се обърка с Кюстендил или Карлово да речем

Един тумор с името цска стига! а ТОЯ ДЕТО Е В ПЪРВА ЛИГА Е МАЛФОРМАЦИЯ ОТ ЛИТЕКС И ЕТРОПОЛЕ!ТУМОР НА ТУМОРИТЕ!

До МайМунчо: Тумора Лесна ли имаш предвид?