От бомбите и войната до най-добър в света (галерия)

Лука Модрич - дребничкият хърватин от Задар, който снощи бе по-голям от всички

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да е Жив и Здрав и Честито! На завистниците и антибългарските писачи пожелавам по нататъшни проблеми със жлъчката!

Е , компромисен вариант - на единия му е рано , на другите им е късно.............

Хърватите нямат нищо общо с нашите футболисти лигльовци! Те имат съвсем друг манталитет и за напред ще викам за тях а не за нашите манекени от българския национален отбор по футбол!!!

Всяко чудо за три дни.

Що ми озтрихте коментара, бе, ДИР-ници? С какво ви подразни, че оспорих дивотиите, които сте написали за момчето-пастирче на хърватските кози? Ако модрич е пасъл кози наистина, то аз съм стъпил на Луната!

Браво на момчето !!!

Жалък ритач

Ами, едно голямо Браво!

Тоя е виждал коза само на снимка, но за по-драматично в биографията му се споменава, че е пасъл кози! Да, бе, да! Повервахме! Колкото на нашия Барбуков, че е гладувал, като пиел от буркана сока на киселите краставики от къщи! Как обичат да си приписват несъществуващи и силно преувеличени неща в биографиите балканджиите, когато пробият на Запад в голям отбор! Не е истина! Така стават не само по-интересни, но и някак си по-мистични! Но подобни глупотевини минават само за пред ония там. Ние сме от същия цирк и си знаем номерата!

Е , като почнат с тия сълзливи метаморфози "От бомбите и войната до крал". То и Бербатката ги разправя едни подобни , как къшей хляб край кофите за боклук си намерил и оживял през времето на мракобесния комунизъм. Сърцето ми се разпра на две.......

сТИГА С ТЕЗИ БОМБИ! Жертвите бяха сърбите не хърватите!

загадката. защо и как избират журналистите.

модрич и Златна топка!?!?!? Това вече е пълна порнография!

Сръбската школа си остава една от най добрите!!!

- кокво общо има сръбската школа? не се заяждам, просто питам. Никога не е играл в Сърбия.

вместо кокво

На времето цялата школа си се викаше сръбска , нема сега да ги различавам войводинска ли е ,словенска ли е , косоварска ли е......

Ние за европейското сме с два такива отбора от 4-та и 5-та урна - Черна Гора и Косово. Първите вече ни победиха май последният път. Косово пък може да са много по-силни от другите в 5-та урна - просто са нов отбор. Косово не е признато от половината държави на Земята.

Ти си от онези получовеци с голфовете, които надуват в тях сръбската чалга нощем и пречите на нормалните хора да спят - познах, нали?