17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Некоректни сте и го знаете! Да, наистина Григор и Гофен загубиха мача. Ако трябва да сте честни и обективни , играта на Григор беше на ниво. И сега гледам повторението и не намирам големи грешки в играта му.

Страхотно шоу,в което играят освободено и нищо не е на всяка цена.Удовлствие за зрителите!

Григор показа класа и спечели първия мач, какво пак плювате. Всеки човек има спадове и възходи. Радвайте се на БГрин в 10ката бе

Кава Европа е КАУНЯ?.....

в Европа съм, байно, защото живея и съм гражданин на Монако. А ти къде си - в Столипиново или Факултето? Я, ако ти стиска на джоба, качи се на рейса до Монте Карло (защото за самолет надали ще имаш ресурс) и мини да те черпя едно сухо мартини... Да се поуспокоиш малко, че гледам как злобно и завистливо се пенявиш... Айде, чакам те, тук лесно ще ме откриеш... Грегори

Ти ли си гражданин на М'онако.

... все пак Григор победи в индивидуалния спор, браво...! Но виждаме как оценява състоянието му и Бьорн Борг - в слаба ментална форма е Григор и това е тъжната истина...!!!!!!

Смешен регламент. С 2-3 победи на двойки и 1-2 победи единично побеждаваш отбор с повече победи единично и по-класни тенисисти.

Регламента си е регламент. Щом като са паднали, значи не са по-класни.

Ключовата дума е отбор

Тоя регламент важи и за двата отбора. Ако го сменяха според това, кой играе, тогава можеше да се оплакваш.