Отиде си легендата на Формула 1 Ники Лауда

Световният шампион почина на 70-годишна възраст след усложнения от белодробна трансплантация

Обратно в новината

Коментари - Отиде си легендата на Формула 1 Ники Лауда | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отиде си един велик човек. Не само шампион, но и пример за това как не трябва да се предаваме когато живота ни поднесе предизвикателство като това през което мина Ники.

Ще се остане завинаги в история!

Да,от цялата кавалкада само трима спират за да помогнат тогава.Колегата е споменал Артуро Мердзарио.Другите двама,които помагат са Ги Едуардс и Харалд Ертл.Жалко,легендите си отиват...Почивай в мир!

RIP

Почивай в мир. Голям шампион и човек!

жалко харесваше ми. Шампион велик.

Всички,които се прехласват по един скъп спорт като Ф1,си остават само с гледането.Посланията на този спорт заразяват младежите и те им подражават по пътищата.

goose

Прав си, на младежите трябва да даваме пример само с телевизия Пайнър у наркотици, за да се развиват правилно ... Дебил.

Защо пайнер,качвай се в таратайката и се прави на Шумахер.

goose

На Шумахер? Кой беше този? :) Виж, на Фитипалди съм се правил, години наред, включително и в републиканския високопланински рали шампионат, в републиканския шампионат по спидуей ... А ти си троли под подобни статии и плюй другите, че живеят :)

Кон с рог

Че какво и е на Пайнер уе брат?! Велики бг изпълнители са тръгнали от там - като Азис например. Наркотици не подкрепям, но тревицата трябва да я легализират според менека.

Велик Шампион, с Ферарито беше ненадминат на пистите, почивай в мир Шампионе!

Голям шампион! Никога няма да те забравим Ники!

След инцидента на Нюрборгринг,не благодари на колегата ,който му спасява живота.По късно,когато все пак му подарява часовник,онзи го хвърля на земята.В рисковите спортове е пълно с нарциси и егоисти.

Всъщност Артуро Мерзарио винаги е твърдял, че никога няма да се рсздели с този часовник. И по-късното е следващото състезание в което се завръща - едва няколко месеца след инцидента, спечелил го е заради пол позишъна. Та по-леко като пръскаш слюнка по истински мъже!

Почивай в мир НИКИ! Велик шампион...

Истинско удоволствие беше да гледаме негови състезания, виртуоз на волана, остър ум и недостижими реакции.....R.I.P.

Беше легенда приживе, когато бяхме още невръстни деца, легенда ще бъде винаги! Светъл полет, шампионе!

Бог да го прости!

Аз пак ще кажа че на такива като тоя не им искам официалното което го взимат... Повече ме интересува какво им се дава неофициално и като бонус .... То е ясно че сега ще го изкарат че е живял с 500 евро на месец... Иначе на всеки да е ясно, всяко нещо си има цената... И да си велик и хиляда състезания да си спечелил с природата няма как да се справиш!

Когато станеш велик като него, тогава ще му надничаш в канчето, нищожество!

Вечна ти памет. Ники!

R.I.P Велик

Светъл път, шампионе.....