Първи участник на Мондиал 2022 надигна глас срещу Катар

Австралия излезе с официална позиция, критикуваща домакините

Обратно в новината

Коментари - Първи участник на Мондиал 2022 надигна глас срещу Катар | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ?

точно австралийците...абсолютно тоталитарна държава с концентрационни лагери за карантинирани с Кунг Флу, задължителна ваксинация, арести за неносенен на маски. Пълни палячовци! Дано точка да не вземат!

Еваа му маата на футбола. Боядисани, епилирани, татуирани, педали и т.н. помияри, го играят футболисти. Залози, пране на пари, реклами на всякакви измамници. Световно първенство при камилите. Капитани на отбори, гордо накичили се с педерастки символи. Изроди по трибуните. И черешката на тортата - футболист на годината, излъчен преди да започне световното първенство, провеждащо се в същата година.

Абе, критикуват, критикуват.... Като не им харесва, ами да не участват!

едни педали викат- "бой по различните ( от нас) "

Те англичаните първи взеха да чоплят домакините с тези ЛБГТ капитански ленти на ръкавите, които искат да ползват и на световното! Не стига, че са достатъчно дразнеши в Премиер лигата с тях!

Тези Австралия не са ли същите, които миналата година нарушиха правата на Джокович да практикува професията си в тяхната държава. И го бяха затворили като престъпник и после го изгониха, защото отказваше да си вкара в тялото “ваксина”, която все още дори нямаше пълно одобрение за ползване. Те ли ще говорят за нарушаване на човешки права?!

Между другото в Русия дори има закон забраняващ всякаква LGBTQIA+ пропаганда и действия свързани с това. Обаче защо ли тогава (през 2018 когато беше световното там) никой не надигна глас?

Австралия искам да изрази позиция за насилствената ваксинация в тяхната страна ! За ареста на Джокович !

а избиването на туземците в австралия??????

Точно в Австралия не е имало масово избиване на коренното население, ама еднокнижен туземец като теб няма как да го знае!

В огромна грешка си. Няма случай в историята, при който Англичанин да отиде някъде и да не заграби земята и не избие местното население

Ми като сте против не ходете бе. Защо играхте тогава и се класирахте? Нали сте против, против, против? Я ги махайте тия и пуснете нашите лъвове на Световното. Хем и културен обмен ще направим (Азис, Преслава, Галена и Милко Мустака ще пратим да завладеят арабската култура) хем и разни като НиЛо-то ще заработят яко кинти за семейните бюджети. Току виж ако са много добри може и с някое Бентли за мъжленцето им да се сдобият докато ги опъват, а ритнитопковците ядат бой на терена. Никито Варела може и с малко петрол да го напълнят.

Спортистите да си гледат спорта и да не се занимават с политика. Много им е лесно на австралийците да критикуват, тъй като са последни в групата си и знаят, че първи ще отпаднат от нея.

Късно е , либе , за китка сетила се мара да се побара, след дъжд качулка дошел умо, ам аси ошел кумо и т.н. и т.н/ Къде бяха тези " честни и почтени люде" , когато години наред се състезаваха , за да участват. Къде бяха, когато неизвестно как Арабите спечелиха правото да организират първенството. Защо не протестират пред своите федерации, които го избраха? Защо не протестират срещу международната организация, която им го даде/ Все ТЪПИ ВЪПРОСИ с известни отговори. Жалко че е, ако започнат да капят като круши в климатичния ад на тази страна по време на игрите