Коментари

Ако бие, може да дойде у нас да го смачкам на не се сърди човече.

Кобрата ще победи това момче сега,но да не излиза срещу Антъни Джошуа защото онзи може да го нокаутира още в първия рунд. Разобличителя

Всем привет! Класный у вас сайт! Что думаете по этим новостям?: http://enewz.ru/chelovek/16379-v-internete-poyavilis-snimki-licevoy-paneli-iphone-se.html [b] В Интернете появились снимки лицевой панели iPhone SE [/b] http://enewz.ru/news/2799-bashkirenergo-v-ufe-pristupilo-k-prokladke-kabelnoy-lep.html http://enewz.ru/news/5839-sniip-otgruzil-oborudovanie-asrk-dlya-eb-3-rostovskoy-aes.html Ещё много всего по теме нашел тут: [b] [/b] http://enewz.ru/

Пулев може да изкара 5-6 рунда но е обречен да загуби този мач.Просто няма стимул да победи а и годините не са 23.За съжаление мачът е с предизвестен край и Пулев ще хвърли всичко да победи първите 4 рунда ,ще се изтощи и ще загуби.

Аиде руските хакери накацаха дира а дира е толкова безсилен да ги изтрие но е много силен да трие българските коментари,хаиде дира триите де , триите руските СПАМОВЕ,не нашите,GERBERSKI LOOSERI.

Начальник УМВД России по Брянской области, генерал-майор полиции. Родился 16 апреля 1961 года в деревне Крутицы Кинешемского района Ивановской области, женат. Имеет высшее юридическое образование — окончил Нижегородскую высшую школу МВД СССР в 1991 году по специальности «Юриспруденция». Служил в «горячих точках». В период с июня 1983 по сентябрь 1984 года исполнял интернациональный долг в демократической республике Афганистан. С сентября 2004 года по сентябрь 2005 года находился в служебной командировке в Северо-Кавказском регионе. Службу в милиции начал с должности оперуполномоченного, отделения уголовного розыска, отдела внутренних дел Кинешемского горисполкома Ивановской области. С февраля 1987 года по декабрь 1989 года работал старшим оперуполномоченным ОУР. С декабря 1989 по декабрь 1991 возглавлял отделение УР. С декабря 1991 по декабрь 1993 работал заместителем начальника криминальной милиции, начальником ОУР. С декабря 1993 по май 1995 работал заместителем начальника СКМ, начальником отдела уголовного розыска УВД Кинешемского района Ивановской области. С мая 1995 по октябрь 1999 работал заместителем начальника управления, начальником криминальной милиции УВД города Кинешмы. С октября 1999 по декабрь 2001 работал заместителем начальника отдела, начальником криминальной милиции ОВД Кинешемского района Ивановской области. С декабря 2001 по сентябрь 2003 возглавлял ОВД города Кинешмы. С сентября 2003 по май 2004 начальник УВД Кинешемского района Ивановской области. С мая 2004 по май 2007 руководил УБОП УВД Ивановской области. С мая 2007 по август 2007 года был первым заместителем начальника УВД Екатеринбурга, начальником СКМ, затем возглавил городское УВД. С 16 июня 2008 года служил в должности заместителя начальника — начальника милиции общественной безопасности ГУВД по Свердловской области. Имеет государственную награду – медаль «За отвагу». Указом от 4 апреля 2011 года Президент России Д.А. Медведев назначен начальником Управления Министерства внутренних дел России по Брянской области.

да победи Джошуа.Това са само илюзии.

Аз съм за Хуи.

Не харесвам нашия чалгар.

Кубрат е един от малкото успели Български спортисти. Да плюеш по него е проява на цигански манталитет! За съжаление отдолу фул коментари от НЕБългари.

Какво силно заглавие само сте написали какви върхове е постигнал този смешник в бокса няколко робеди срещу световнонеизвестни боксьори един истински мач имаше само срещу Кличко нормално беше даго загуби но беше нормално да се държи просташки и да се оправдава трябваше да поздрави световния шампион както го правят истинските спортисти а нашия само излага България успех за фюри тази вечер и този измисления опулев да се отказва от бокса наи накрая

Циганина изглежда шкембелия, май не е трнирал много, явно ще се бие като циганин.. ако Пулев излезе срещу Джошуа обаче...нека направим кампания да не го пускат , ще го пребият...

псевдоспорт за безмозъчни твари

припомняте срещу кого се е бил, за да натриете носа на злобарите, които нищо не разбират от бокс, но умират да ръсят глупости.

С огромен интерес очаквам статията за "Атанас Атанасов". Тръпна в очакване да прочета за неговите успехи.

Много малко не им достига на нашите топ спортиати за да са най-добрите. Кличко спъна Кобрата. Надал спъва Гришо. Така остават винаги на втора линия а са адски добри . Жалко.

Та казваш "мозъчните" харесвате спортове от типа на дама, гребане с лъжица в паница, избиване на комплекси и пр.? Евала :-)))

Ако са добри щяха да са шампиони.

Малки тежести - 50 и 100гр.

Добри са но трябва и психика, като на бай Ицо хахахха Не напразно биеше дуспите в Барса .

Пуснете си мача срещу Кличко и ще се видите веднага че К няма гард. Няма бързина тромав...и тн..това е истината за съжаление. Много далече от нивото на истинските силови боксьори

Г ПУЛЕВ ПОБЕДА вие энаете как внимателно

2ма циганина, аз съм за ирландския. червеят пулев е тъпак.

Възможно ли е(след мача пулев/джошуа)Джошуа да бъде съден за убийство?Кой ще е отговорен за смъртта на другия състезател.