17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости!!! Меси и Роналдо ви превъзходжат във всичко!!

смях

Гледах пелето през 1966 и 1970г .ЗА 1966 нема кво да говорим.През 1970 станаха шампиони но не заради него а заради жаирзиньо и фалкао.Какво е правил през 1958 и 62г не знам щото тогава не даваха такива неща по тв.Днес футбола е дооооста по- различен от този през 1962 и преди това.Не мисла че пелето може да играе въобще такъв футбол.С толкова тичане.Но за едно е прав-за ГОЛЕМИЯ холандец кроиф.Всъшност винаги съм сметал че най добрите футболисти са халфовете.И за това най добрите за всички времена са кроиф,черногореца део савичевич,лео и неговия ментор роналдоньо.

Абе кретени, Пеле на 17 години става Световен шампион и най-добър в света.Вие на тази възраст сте се напикавали все още.Гаринча равен на Пеле, дори на следващото световно го измества/Пеле е контузен/, Марадона равен на Пеле, Еузебио почти като Пеле, Меси почти като Марадона, но кралят е един!

Да, чиче, най-добрите сте във вселената во веки! Сега може да спрете да го повтаряте, че става жалко.

случва се и на бившите най-добри. жалко.

Пелето зел да изтрещява... Той самият, по днешните критерии, беше посредствен играч. Днес ако играеше... може би щяха да го вземат в Лудогорец и след като разберат, че са сгрешили, да го отстъпят на Витоша Бистрица. Марадона, пък, въобще никога не е бил футболист. Беше си актьор.