Коментари - Пеле в критично състояние, Бразилия се моли за коледно чудо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пеле е бил най великия футболист за своето време! След това изгряват летящите холандци Йохан Кройф, Неескенс,също така и Бекенбауер. После вече идва времето на Диего Марадона. Има много големи играчи и всеки е бил най добър за своето време, затова аз лично смятам, че не бива да се слага етикет на един конкретен играч за най-добър за всички времена .

Отново ще критикувам съвременната система с правата на човека, дала права на луди, комплексари и не даваща шанс на хора с мозък затънал в омраза заради собствени неудачи и неприемане да се изявявят като пълнвоправни. Вместо да потърсят съответната психологична и психиатрична помощ. Визирам коментарите тук. И все пак понеже сме в статията за Пеле и трябва да кажа все пак нещо за него - дано Бог да е с него и му помогне. Само Той може.

Впечатляващо. Хора, чиито най-голямо постижение в живота е да се научат сами да си бършат дупето и то пак остава мръсно, правят злобни и расистки коментари за една спортна легенда.

Ква тая абезяна на снимката бе?

Сещам се че по едно време мангала се беше кандидатирал за президент. Представяте ли си - полуграмотен ритнитопковец президент.

Е представям си го нали тука имахме плевналиев не е ритнитопковец но едно изречение не може да подреди правилно

даваш грешен пример Лечков е верния

Плевнелиев не знам ама Муню срича като първолак. Фтмак Славяновски!

Бе щом на една кола мое дя и смениш скоростната кутия и да ръгне напреде начи и органи мое да смениш следователно мое се живее дълго

Тоя наистина ли е толкова черен или се е боядисвал допълнително?

Молете се да не ви се случи, това е ужасен край. Никой не може да помогне. Господ да го прости, велик беше, Амин

Сите ке умрем

На погребението на Пеле( което вероятно ще е в близко бъдеще,уви) задължително трябва да присъстват най-добрите в момента футболисти - Меси,Неймар,Роналдо и М'Бапе. Вероятно ще отиде и Стоичков.

И Стоичков да се облече с неговата марка дрехи и да каже за всички ще има бонуси от WINBET

Абе за какви чудеса говорят , човека е последен стадий РАК, не може да се храни и е на 82. Времето му е дошло ако за нещо трябва да се молят е да си отиде бързо и спокойно защото сега е жив труп. Никой не може да излъже смъртта , всъщност всяка година над 50-55 си е дар Божи, в природата хората повече от това не биха доживели . Голям играч беше и ще остане в историята на спорта но времето му е дошло.

Немърливост и ниска здравна култура. Ако се храниш здравословно и по-често си правиш профилактични прегледи,фаталният край с голяма вероятност може да бъде избегнат. Ако бъде диагностиран в ранен стадий,ракът в много от случаите е лечим.

Ехоо, слез на земята, хората сме смъртни, ако ще и само люцерна да ядем, няма спасение и колкото по бързо почнеш да ядеш месо толкова по бързо ще го разбереш!

lCAK

За рака не коментирам, но по това, което се съобщава ще почине от полиорганна недостатъчност.Велик футболист!

Всички сме пътници!

ОТ НЕЯ НЯМА СПАСЕНИЕ И ВСЕКИ ОТ НАС, КОЙ ПО-РАНО, КОЙ ПО-КЪСНО СИ ОТИВА ОТ ТОЗИ СВЯТ!

ВСЕКИ Българин трябва да убие един мангал - МИТЬО и един негър- Сисиньо, Пеле и една ЧЕРНА котка.. Черната котка е ЗНАКА на негрите.. Тия гадове ИЗНЕРВЯТ и разболяват цяла БЪлгария от 20 години

Куршум за тебе, изроде нещастен. Как не те е срам да бълваш помия под такава новина. Идиот долен!

Изрожденец е дебила. Само олово в тиквата ще ги оправи тези.

Ти глупако, отдавна си с диагноза рак на мозъка(болен мозък)

Не куршум, разстрел трябва за такива като тоя.

има ли разлика между куршум и разстрел за дадено лице? А???

Не ни е до Пелето. Имаме дриги проблеми.

Познавам двама с изкуствено Дебело Черво поради прогресиращ рак. Жевеят вече три години. Щом няма разсейки от дуги причинители като херминтите, можело е да го вдигнат. Химиотерапията не е точното лечение, нито облъчването . А бъбречната недостатъчност се лекува с акупунктура, разбирам не са му я прилагали. Спешно трябва да се убоде под носа белким се съвземе поне за два-три часа. После може и присаждане на бъбрек.

Ракът не е болест, а зараза с червеи. Поне малко от мако проетете професор Хилда Кларк по въпроса за хелминтите и тогава отразете отрицателнтите си оценки. Лично съм опериран от такъв рак с премахване на 32 сантима. Що джинджифил с мед изпих, куркума също, Елексир №131 на Хлебаров и успях да овладея разсейките. Даже мислех да не се подлагам на операция тъй като точките на туморите спряха да ме наболяват от ляво където беше се настанила кандида албиканс.; а това означаваше все пак някакъв напредък при самолечението.

Гриша Димов

В Книгата на Хлебаров е описан случай 50 дни след смърта се прави ексхумаия.И вътре в ковега пъплят ЧЕРЕВеИ. Откъде са се взали ,като няма нито една дупка по кончега?

Ракът е болест на подсъзнанието ! Лошите мисли разяждат човека като ръжда . Това е ракът .

Гриша Димов

Има един руски апарат ОБЕРОН. Точно показва къде има зараза от червеи и с какъв процент. С апарата на професор Хилда Кларк се облъчват червеите според тяхното излъчване със същата честота и...чао на рака. Някога през 12-13 век неправилно са даи името рак на тази зараза тъй като са предпорагали че в България ще се народят бая случаи с олигофрени да установяват истините за заразата, като моя милост например..........Признавам, виден олигофрен съм и лека нощ на пациентите ми с минусчетата.

И аз имах роднина с изкуствена част на червото.Ракът се върна ,след 4 год почина.От 84г,удължихме живота до 89г,но болестта се върна.

Дано поживее още!Ако е писано ще си отиде,рака е тежко заболяване.И после родата му ще съди лекарите,точно като при Марадона.Все някой трябва да е виновен че той се дрогираше и къркаше нон стоп.И тука те ще са отговорни за рака на Краля...

Не е като да умре в бг- болница... Е те тогава щеше да е баш за жалене! Докато мре, некой мангал- санитар да го ръга в гъза и да го пита: " А бе, негатив! Ти здравно осигурен ли си!"

Великите винаги си отиват около Коледа.Явно Божа работа.

Да не забрави да даде една последна прогноза - кой ще е следващият световен шампион, та да знаем за кого да не залагаме.

На погребението на Пеле задължително трябва да присъстват най-добрите в момента футболисти - Меси,Роналдо и М'Бапе. Вероятно ще отиде и Стоичков.

Роналдо е твърде зает със собственото си футболно погребение. Но нищо - може да го замести Неймар. А Ицо задължително ще го командироват мексиканските му шефове;)

За какви мексикански шефове говориш? Шефовете на Стоичков са в Маями,където живее в момента.

Легенда. Дано има още дни човека!

Не разбирате ли че Пеле скоро ще умре? Дали Меси и Роналдо ще присъстват на погребението? Нека коментарите започнат сега!

Лъха някаква простотия от теб.

Признай си че си глупав,невеж и примитивен. Ще почувстваш как ще ти олекне. Анонимни отрепки като тебе с лопата да ги ринеш. Които обаче си въобразяват че са уникални и светът се върти около тях.

Най сигурното нещо, когато човек се роди, е че ще умре. Дори и да е крал

Жените раждат , клекнали над гроб !

Не можеш ли да измислиш нещо по-оригинално от тези банални фрази и изтъркани клишета? Само дето пропусна да ни уведомиш че след петък идва събота.

По добре Боко Тиквата да умре, отколкото Пеле.

Не пожелавай смъртта никому, за да не те застигне теб преди него!

А защо пропускаш рубладжийския пРезидент,закостенелия и фанатичен комунист другаря Мунчо Радев? Който с просташката си физиономия прилича на бай Тошо от 60-те и 70-те години на миналия век. Мирогледът и политическите възгледи на Радев са въплатени в популярния девиз от времето на комунизЪма: "БКП - ВДЪХНОВИТЕЛ,ОРГАНИЗАТОР И РЪКОВОДИТЕЛ НА ВСИЧКИ НАШИ ПОБЕДИ!"

Объркал си се на кой е агент.

На тази Земя всичките сме гости ! Някои от нас забравят този факт .Един ден и Земята ще се разпарчетоса . Дори и Слънцето ще изчерпи жизнените си ресурси и ще се превърне в звезден прах ! Вечен е само Бог ! Твореца на всичко видимо и невидимо !

Амин

За по-умен от мен ли се мислиш?!

Помни че всеки ден е дар от Бога. За което трябва да се радваме и да сме му благодарни.

Нещата са много по сложни . Живота на всеки е Карма от минал живот.

Значи според тебе заклетият и фанатичен комуняга другарят Румен Грипенов е западен агент? Затова ли постоянно хленчи за сваляне на санкциите срещу Русия. А колко пъти канеше Путлер(тоест руския Хитлер) на посещение в България? Кремълския военнопрестъпник обаче високомерно му отказа. И в рамките само на два месеца привика и него,и тогавашния премиер Бойко Тиквата на доклад в Сочи. С което им показа че робите трябва да се явяват на килимчето при господаря,а не обратното.

И какво чудо чакат? Да стане безсмъртен ли? Поживял си е, време му е да си иде. Точно в Бразилия млади хора мрът като мухи, ама нали не са ритнитопковци, за тях внимание няма.

За съжаление си отива.Баба ми почина от същото на 89г,.5 год след операция на дебелото черво,за 2 месеца рязко се влоши, и си отиде.Неспасяемо.Поживял си е Пеле,обичан от хората.

Рак на дебелото черво се получава най-вече от неправилно хранене(прекаляване с пържено,тлъсти храни,тестени изделия,както и алкохол). А също и от липса на ЕЖЕГОДНИ профилактични прегледи и изследвания,тоест немърливост и ниска здравна култура. Ако се диагностицира в ранен стадий,в повечето от случаите е лечим.

На 82 години ! Толкова млад ! А българите са дълголетници ! Почват да мрат от 50 нагоре !

Да не плюскат толкова

80 години не е първа младост. Дал Господ всекиму, Но...да не ограничаваме волята божия. Амин!

Ами като не знаят как се лекува рак така ще е... Аз сега видях, че той бил в Бразилия, не в България, извинявам се, недочетох.... Но явно и в Сан Франциско нивото на лекарите много ниско... Елементарни неща явно не знаят...

къде е Сао Пауло! Ти май въобще не си и посещавал часовете по география?

За циганята в Южна Америка футболът е религия, а богове са разни ритнитопковци. Всички страни в Южна Америка са напълно излишни.

Същото важи и за примати като теб, но уви.

Навремето като вкара гола с божията ръка беше му добре

Да не го бъркате с Марадона?

Колко мъка има на този свят Боже, колко мъка.

Колко мъка има по тоя свят! :D

Арантес до Насименто - винаги ще си останеш "Кралят". Дано Бог ти даде още малко време, да посрещнеш празниците в обкръжението на семейството си!

За съжаление, българските болници са били и винаги ще са най-гадното място където може да попадне човек... Щом не могат да се погрижат дори за най-великият футболист раждан някога, смятай за какво лекарско безхаберие става дума... Ами пуснете му глюкоза малко да живне и после го оперирайте бе... Те го държат гладен и жаден, много ясно, че ще умира така... Първо и много основно правило в медицицата - пациент никога не се държи гладен... Знаят го и малките деца, но явно големите лекари не... И защо питам аз? Ами отговорът е добре известен на всички, ама никой няма смелост да си го каже, нали?

Дебил.

Краля и кралицата в една година, а?

Ясно, скоро ще ядем жито.

Вечни хора няма...

Човека е на 82. Пак доста е поживял. Да не говорим, че преживе го носеха на ръце щото преди 50 години ритал една топка с въздух вътре. Желая му да се оправи но това е живота.

Не разбирам този драматизъм. Та Пеле е на 82! Какъв най-важен мач, човека си е изживял живота и си е изиграл целия мач. Пеле си отива на една достойна възраст. Та всеки ден над 80 г. си е истински подарък!

Маймуняка да да умира БЪРЗО , а другите му роднини, да бягат ОБРАТНО към Африка Негрите са по- Мръсни, по- Черни и по- гадни от Цигани и турци. Черни като Дяволи. Негрите може да не се къпят и 10 години и пак няма да разбереш. Черна котка - означава Лош Късмет. Мачкай черната котка да бяга надалече. Черна Волга( волга е кола) означава лош късмет. А ЧЕРНО Море , до България означава- "" Лошо море"".. Там са потънали много кораби и са се удавили много моряци. Дори и в наши дни, през 2005 година, пак потъваха големи кораби и се удавиха моряци.. Черното е Лошо, ВРАГ на България и Европа... Една лъжица черен катран РАЗВАЛЯ цяла каца с мед. Учениците учат за Моканина, който търсил БЯЛАТА лястовица на Надеждата.. Още от училище децата учат как младо момиче чака своя Рицар на БЯЛ кон... Хората събират БЕЛИ пари за Черни дни, за лоши времена.

Тъкмо си мислех да не би да са ти увеличили дозите на медикаментите и да си се кротнал, но не... за съжаление при теб терапията не дава резултат и надеждата за спасението ти изтлява.

Няма вечни хора.

Но има вечни интереси

Човекът е на 82, какво искате?

И като е на 82, давай да умира? Някои живеят и до повече - 95, 100... Тъп ти е коментара в статия за Пеле!

Тъжно е!