Коментари - Пет дни след триумфа в Ню Йорк, Джокович поведе Сърбия към финалите в Купа "Дейвис" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Олимпийските игри в Токио,Джокович провали Сърбия.

За Ноле е дълг и чест да представлява родината си за купа Дейвис. А от сравнението с един друг нашенски тенисист ми се реве и ми се гади и не ми се говори. Затова Ноле в Съпбия е бог, а нашичкия тука има мижава подкрепа. Защото хората виждат разликата и сметкаджийството и пренебрежителното отношение. Видяхте ли онзи ден посрещането на баскетболистите и на Ноле в Белград? Ноле плачеше като дете. Той уважава народа, народът му дава подкрепата си.

Също,като Григор Димитров.

След всяка загуба на Григор чета тук един куп вулгарни коментари по негов адрес. А сега какъв "родоотстъпник" бил. Човекът е харесван по цял свят, а у нас - постоянно оплюван. Той ни е виновен на нас за всичко.

И панилистанците направо се изпразват от кеф като за Джокович вие сърби ли сте българи ли сте, а да вие сте комплексирано ориенталско племе. Джокович никога няма да бъде българин и вие някой никога няма да видите истински български спортист

Грише,нещо да кажеш?

Дай мелеон за олимпийска подготовка от твоите данъци да представям Монако и да не плащам данъци.

Най-добрият е Джокович. Понякога му избива блаканското, но е безспорен номер 1 за всички времена откъм постижения. Да не говорим, че освен тенис успехите си знае 3-4 езика, има прекрасно семейство, патриот е, а има и супер дар-слово. Най-добрият посланик на тениса, заедно с Федерер.

Да, но дори и всичко това не му пречи да е нагъл, неприятен и отблъскваш.

Защо? Защото ти мразиш сърбите,при това без основание.Само не казвай, защото през не знам коя си война са направили не знам си какво.