17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИСТИНСКИ МЪЖ !! УСПЕХ И СТИСКАМЕ ПАЛЦИ!!

В сравнение с този Човек, Фелпс изглежда като паркетен лигльо . Много здраве и успех !

как е възможно плувец като Петър Стойчев, дето е трениран да го блъскат вълните в открито море да получи морска болест? Бедна ми е фантазията какви стихии са им се изсипали на главата.

Адмирал Нелсън през целият си живот е страдал от морска болест. Това няма нищо общо колко е корав и натрениран. Ако сам е във водата този ефект няма да го има. 35 години съм бил в морето когато си с един кораб свикваш с реакцията му на море и ако в момента на подобна буря на своята гемия не ти прави впечатление се качиш на друга твърде е възможно до почнеш да храниш рибите. И това се дължи на едно малко нещо чеежду двете уши къдеето е центъра на равновесието

P.S. Общо взето там и под Добра Надежда си прави едни вълнички....Ходихме да ловим сабя на юг , хвана ни едно време дето и да си не вярващ почваш да казваш -хайде и този път да изплава Върнъта вдига траулераа на гребена си и котато го трйшне в падината, следващата вълна минава над надстройката и тралната мачта. Всички люкове задраени почти пълна херметизация и в машината анастъпва такава смрад и горещина, двигателите от най малки обороти до на високи позволени от регулатора, турбините или свистят или почнат да пюкат.... Това бяха най -тежките девет дни на море Същият капитан Никола Левенов след това ходи да хваща леденка всред ледовете, после в аржентина ги стреляха, лежа доста в тамошен затвор -бог високо партийният комитет далеко .... И чужди хора се грижиха за него - Да си здрав и жив Барба!

БРАВО ПЕТРЕ ИСТИНСКИ ЮНАК СИ ИСКАМЕ ТЕ ЗА МИНИСТЪР НА СПОРТА