Коментари - Плувният скандал отвътре: Предложили на Иванов заплата като в супермаркет | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Павликенски хитрец баща му е в основата на всичко . А ако не знаете бащата на Антъни е престъпник , До 2003 година той се занимаваше с рекет и кражби на коли . Лежал е в Англия за грабеж ( не за кражба ) на кола . Така че от дете на престъпник какво да очаквате ?

Антъни брат, бегай си у Вирджиния Тек, тука най много да ти изкарат някоя забрана я за допинг който са ти набутали в храната я нещо друго... Седи си у Америка и не се занимавай с лумпени!

Честно казано от това момче засега, само приказки и претенции! Освен парите, които получава в сумата трябва да се включат и парите за лагери, екипировка, химия и... при това положение ще се види че сумата хич не е малка. А пък ако действително е толкова велик да подпише с някоя известна компания рекламен договор и готово...

Значи 1500 лева, което са 8-900 долара.Ами той ако иде в Макдоналдс в САЩ ще получава повече

Младичко е момчето. На тези години лесно можеш да сбъркаш България със свинята кралев да речем. Не е същото. България е България, трябва да е във сърцето на всеки, а тия, които не заделят пари за спорт са други. И то не е да дадеш на готов състезател примерно 200000 годишно, а да вложиш много пари в много деца, за да излязат 10 състезателя на ниво. Дават на бойните спортове, за да произвеждат тъпаци. Във Варна е пълно с увредени мозъци от кралевия кралекс. Увредени от удари в главата, което е увреждане за цял живот, загинали мозъчни клетки от мозъчни кръвоизливи, които се получават след всеки по-тежък удар, не само от нокдауни и нокаути.

ех гадев,гадев...ПФУ!!!

Е, че колко да му е заплатата, той не върши работа дори колкото една продавачка в супермаркет.

Този човечец спечелил ли е медали от световно досега, че да иска повече пари от на продавач? Не трябва ли първо да дадеш, за да получиш?

Така де - първо да дадеш и после да получиш. А даваш ли си сметка, че това е двупосочно?

В спорта не е толкова просто. България трябва да инвестира в здраве. Иначе ще произвежда само дрогирани "спортисти" които се бият с брадви по пазарите. В белият свят държавите влагат доста пари в спорта. Момчето показа качества и лично аз се надявах да забие някой медал във финалите, в които влезе. Не стана. Дали в момента е на ниво и ще може ли още... Вече друг решава, по-сложно е с допинг разправии.

Форума никога не са спортували професионално или поне целенасочено в състезателен режим. Инак не биха писали простотии

Eми ето бе дадоха пример с Фелпс. На 23 години спечели 8 медала от Олимпиадата 2008. На следващата има 4 медала и още куп медали от Световни.

Така е! Но тренировъчните условия на Пгелпс преди 20 години са 100 пъти по-добре от тези на талантливите ни плувци …

Мне. Не е форум. А и просто сме от спортове с по няколко Олимпийски шампиони. Плуването няма ни един медал от Олимпиада при мъжете. Което не е чудно. Не е престъпно, не на всеки му се гледат плочките в басейна по минимум 6-7 часа дневно. Няма една истина, искат медали без да дават пари, а чак като се появят медалите да тичат да се снимат с шампиона.

Тоя е на 23. На 23 години Майкъл Фелпс спечели 8 златни медала от една олимпиада. Какво носи на гръб не знам, ама е меко казано смешно да искаш пари, а да плуваш като спасител