Коментари - Победа №87 направи Шифрин най-успешна в историята на ските | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Микаела е невероятна. Добро и много позитивно момиче. Гледал съм я и в други предавания извън ските. Скромна и лъчезарна. За таланта и уменията на пистата говорият победите. Номер 1 за всички времена! Страхотно е , че имаме възможността да я гледаме !

В никакъв случай не искам да умаловажа постижението и но ..... по времето на Стенмарк са имали по 16-18 спускания на сезон. Сега са бая повече.

Състезанията сега са горе-долу толкова, колкото бяха и тогава. Дори днес се анулират повече стартове поради липса на сняг или лошо време, отколкото навремето. Повечето стартове идват от това, че Стенмарк не караше в скоростните дисциплини, докато Шифрин кара, не постоянно, но кара. Този сезон има победа в Супер Г например. Отделно има и нови дисциплини - градски състезания, паралелен слалом. Тя е силна там и печели. По времето на Стенмарк нямаше такива. Трудно се сравняват спортисти от различни поколения, а не е и необходимо. Истината е, че и двамата са невероятни състезатели. Поздравлението на Стенмарк към Шифрифин хвърля светлина по този въпрос и беше искрено и много хубаво написано. Всеки може да го прочете някъде тук....

Респект!!!

Вчера Евроспорт дадоха един монтаж на слалом с Шифрин и Стенмарк. И Стенмарк изглеждаше смешно бавен спрямо Шифрин. Различни времена, разбира се . но Шифрин е най- велика. Ще направи над 100 победи, както и Стенмарк и Жирардели прогнозират.

Нормално. И ските са различни, и трасетата, и ваксите. Нямат нищо общо.

По времето на Стенмарк нямаше чупеши колове, техниката там беше съвсем различна ...

Значи в ските смятат титлите, а в тениса кой бил по-готин или по-красиво играещ, дрън дрън, само и само да не се каже че номер едно е православен християнин от балканския полуостров.

Ццц, дрън дрън

Стенмарк завинаги ще е най-добрия! Тая да ходи да гледа крави в Краварника!

Защото съм комунист-нещастник!!!

Ами още един тъпанар се из.ка

Да, тоя с ами-то е пълен нещастник

Ти си неадекват смотан

Някой от вас, коментиращите тук, знае ли какво се случи, когато Стенмарк печелеше по пистите? Не сте били родени, нали!

Аз знам, мразех Стенмарк, но е факт, че спечели 86 победи в години когато още нямаше Супер Г и не участваше в спускане и комбинация, демек натрупа победите само от две дисциплини!

Това разбира се не умаловажава успехите на Пирмин Цурбриген и Марк Жирардели,които му станаха конкуренти няколко години по късно и които караха всички дисциплини, защото вече се появи и Супер Г. Много по комплексни са от Стенмарк, едно е да тренираш само слаломите, друго е да се пускаш навсякъде.

Заради него смениха правилата, за да не може само той да печели! Анти-Стенмарк правила!

Хиршер е най-успешния, не тая. Хиршер има осем Големи кристални глобуса, Шифрин само три

...за 87 -та й победа, а не глобуси. Стенмарк има 86.

Микаела Шифрин има 5 (пет) големи кристални глобуса, нещо не ти е вярна информацията, а на 13 март навършва 28 г., т.е. доста е спечелила, а и има още доста време пред нея, рекордът при жените е 6 големи кристални глобуса! И в крайна сметка все някой рекорд може да не успее да подобри. Да не говорим, че сравнението между мъже и жени в алпийските ски не е адекватно.

....самолет на Уиз от София за Стокхолм,Швеция. По него пращам поздрави и най-добри пожелания на Шифрин. GREAT!

Има нещо символично и съдбовно в тази победа. През 2012 Мики печели първа победа за СК и то в Оре. Вчера и днес изравни и надмина рекорда на неповторимия майстор Стенмарк отново в Оре - в родната страна на Стенмарк.

Това няма да всичко, млада е, неверятен талант и е красива . Може да я съсипе само звездоманията.

Прекрасен спортист, а и красавица!

Браво, страхотна Микаела!

Да я ева в мамата хамерикански боклук.

Леко да не спукаш вена, простьо...не че ще е някаква загуба де )))))))))

Такова бутане на тая американка няма

Шифрин сама се бута!

Е,...помага и Александер Оомодт Килде...

Е че си много много прост

И как я бутат не ми става ясно? С невидимата ръка на Сорос я бута по баира надолу, че и на вратите я подпира. Опитай пак Вата.

Бутат я щото е американка затова

Човек, много си прост, честно!

....набутат еди къде си!