Коментари - Победа №92 е факт! Люис Хамилтън задмина Шумахер и вече е рекордьор във Формула 1 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

PEYTSCH

И пак си е негър!

Шумахер наистина беше голям пилот, но и много подпиран от съдии и цялата система на Ф1. Докато при Хамилтън е точно обратното. За това аз лично предпочитам Хамилтън

dobre che Hitelr ne moje da se prerodi...

Не е задминал Шумахер, а е подобрил рекорда на един инвалид, за съжаление.

Хамилтън е най-великия във Ф1.

ti si nai -velikiyat glupak koito misli che razbira ot F1

Има ли някой, който да харесва тоя джендър?

Забележете на снимката където минава покрай pit-line... На оградата са отбора механици, инженери, мениджъри, всички. И няма нито един негър. Защо ли? Ами защото за тав работа все оше трябва образование, акъл и умствен потенциал. Затова.

Kalin

Шампионите преди него назад да тичат той не може да ги стигне.Просто ония се състезаваха а тоя се вози в кръг.

мръсен негър сър ...шуми е великан

Това вече не е Формула 1,прилича на електронен авто пилот!!!

Мисля че хамилтон е доста по зле от шуми Не ме кефи тоя, а и само мрънка че белите били расисти

Ама никога бай Мангау ме може да достигне нивото на Шуми като пилот и човек. Политкоректното му коленичене и бръщолевене го приравняват към долните отрепки от BLM.

"малката " разлика, че Шуми сикараше самколата а този смао държи един геврек и всичко е от софтуера.

Когато Шумахер беше в БЕНЕТОН и спечели 2 титли ги напусна и отиде във ФЕРАРИ един посредствен тим тогава. За 2 години Шумахер разви ФЕРАРИ и започва на ПЕЧЕЛИ титли. ХАМИЛТЪН Е ЕДИН ИЗПОЛЗВАЧ. НЯМА никакъв принос в развитието на МЕРЦЕДЕС. ТОВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ДВАМАТА.

а екипа ,който той поиска да гопоследва от Бенетов във Ферари!

А дори Шумахер разви Мерцедес преди да му се случи тая гадория. Малко хора помнят това.

Важно е да срине всички рекорди на оня, който господ го наказа. Нека бъде забравен завинаги.

Как може да ги сравнявате въобще. Сиганчето е далеч от ШАМПИОНА и като пилот, и като човек. Мазен и интересчия с безспорно най-добрата в момента кола.

Вече имаме само Хамилтън във Ф-1. Пилето и подобни вече са маловажни. Браво на Хамилтън. Той е най комплексния, без слабо място пилот за всички времена.

Мръсен, долен циганин!

Тъжно е, че този спорт така се срина, че не може да произведе нищо повече от поредната му победа и титла. Същото като при нас с Лудогорец. Една безмислена надпревара с все по-малко зрители.

Този както и другите клоуни които се състезават в момента никога няма да надминат легендите от 80-90-те години.

Шампионско каране. Най-бърза обиколка след най-бърза обиколка с хард гуми и така до края. Дори се чудех защо толкова напъва. Пол позишън-първи-НБО, тройната корона. Призовавам хората, които не гледаха състезанието, да се въздържат от расистки коментари:) Човекът си го може и е в зоната.

Обяснява че, коленичи. Ок щом иска с тези милиони, които е спечелил защо не направи една школа за чернокожи??? Все белите са му криви. Да си направи формула без бели. Аман от "онеправдани". Все едно да закрият НБА, защото там почти няма бели!!!

Не гледам от няколко години.

Този не ми е симпатичен! Сена го няма и наследник си няма

Много са добри и Хамилтън и Шумахер! Респект!

Тоя мамун какво е кръстосал юмруци, все е в Уаканда? Ае, стига с тая негърска пропаганда... Участва в спорт, базиран изцяло на постиженията и технологиите на белите хора. Ако спортът беше търчане бос в саваната, тогава да прави африкански алегории.