17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурен съм, че без тоя самозабравил се афро-французин МЮ ще играе много по-добре! Не пасва въобще на стила на игра в Англия и МЮи това е! Не знам защо Мо още го държи, а не го пусна по пистата, докато има балъци да дават такива огромни пари за него! Все пак футболът освен игра е и бизнес и парите на една стока могат да се вземат, докато има търсене, нали? Но май в последните години и Мо е решил, че е голям успех да се доказва в идиотски условия, които му диктуват разглезени скъпоплатени звезди, които са изключително скъп актив за клубовете, за да бъдат пренебрегвани от собствениците в полза на треньора! Погледнете какво става в Челси на Азар! Трети треньор за 3 години, а само една титла. Подобна картинка имаше и в Лестър след успешната година! Изгониха Раниери и какво? Станаха средняци! Вярно е, че в Англия без звезди не може да се гони титла, но е факт, че треньорът е този, който определя кай и как да играе, за да има успех. Пример са Ливърпул и МС. И без звезди, които не желаят да са част от отбора, могат да се постигат успехи, стига всички да слушат треньорите. Защото, особено на Острова, случайни на тези постове няма!

МЮ е място за джентълмени, а този селяндур - Мауриньо уби радостта от играта, превърна футбола в мъка, лицето му е вечно навъсено, а по този начин предава настроението си и на играчите. Кога ли ще го изгонят да върви на майната си този селяк, то се е видяло, че с него най-богатият клуб в света няма да прокопса.

Това пък откъде го измисли? И дали един джентълмен замеря подопечните си с обувките им като Сър-а? Ти май не си много наясно какво е да си треньор, да не говорим пък ако си такъв на скъпоплатени милионери, като играчите в Англия? Събуй си очите за нещата! Ливърпул пусна , уж най-добрия си бразилец, в Барса , И какво? Стигна до фиинал на ШЛ и без него! Един отбор с добър треньор може без всяка звезда, особено пък ако е леке, като тоя черен лигльо! А в Барса той ще е анонимник.

Е как не можеш да кажеш каквото мислиш бе, нали сме демокрация, свобода на словото и печата....

То и ние ако кажем какво мислим за тоя префърцунен манго ще ни обвинят в политическа некоректност :)