17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е , споко , и тази квалификация свърши в 15 тата минута ... да се готвим за следващата ! Ние пак се оакахме с размах и изящество .

Братя, не гледайте поредния позор, щадете нервите си. Можем да гледаме само тогава, когато магаретата станат лъвове, което е практически невъзможно.

Изненадата на “китаеца” ще е че ще паднем с двуцифрен резултат.

Филип Кръстев, Доминик Янков и Илиан Илиев няма как да хванат ръка при тази селекция на националната гарнитура, направена от калугера. Най вероятно ще гледаме да не ни вкарат гол. В атака сигурно ще се разчита на Малинов ако не го изгонят с червен картон.

Ще ги бием и трите отбора! Този отбор е оптимален и има шанс срещу всеки друг! Швейцарци,италианци,ирландци-всичко под ножа! Започва нова ера за националният отбор!

Дали сме "длъжни " да им вярваме?? Ами не сме "длъжни" да им вярваме Ясене, нито на тях нито на теб. Надяваме се да можете нещо да направите и да покажете поне някакъв дух и технически умения. Досега освен едни голи приказки и обещания за рестарти, невероятн

0:2, ще удържим равенството първото полувреме...

Колкото Народното събрание ще стане английска камара на общините със смяна на ПКП, толкова и националният ще се преобрази от тиква на каляска с назначаването на Ясен Петров...

Некакъв швейцарски журналист даже фланелка на националния не успял да намери, щото нямало търсене и не се предлагат у нас........

Ам чи ко му е неясното? Само въпроса е дали ще сме последни или предпоследни, преди Латвия...Митко Пенев, САЩ 94, след загубата от Нигерия с 0:3 : "С тия негри, на тая жега, толкоз......" Та и сега пак така!

Закривайте бфс, стига харчове за глупости

Има ли чалготеки и плеймейтки в Катар.Щото ако няма , нашите манекенчета за какво отиват там ?

Даниел Наумов Сисиньо, Валентин Антов, Даниел Димов, Петър Занев Петър Витанов, Георги Костадинов, Димитър Илиев Кирил Десподов, Бирсент Карагерен, Атанас Илиев Мачкаме ги с този състав. При положение че ще пази Гълабинов за Италия това е оптималния състав, само Недялков липсва и сме бетон.

На миналите квалифификации Втория отбор на Косово ни нашока канчетата, а сега от Първия направо се плаша...

Мача е 2на 1 за България, само гледайте, какво ще стане. Винаги така става във футбола. Младите бият старите, когато са с нов треньор и с жезъл в ръката.

Не знам дали ще имам нерви да гледам мача довечера. От една ми е любопитно дали има някаква промяна, от друга всеки път едно и също и оставам разочарован. Има време до довечера да помислим с аверите. Вие ще го гледате ли?

Аз да , може да се получат нещата, футбол представи си бием пък.

Arcadium

Хайде закривайте го тоя отбор. Сбирщина от буфосинхронисти, набутани от лобисти, за да могат да наберат нужните кредити в национален отбор, че да са по скъпи на борсата.

Два на нула за гостите!

Ако фотографията е скорошна нещата няма да са добре . Няма живец в момчетата , по - скоро страх .

Все пак е шанс за играчите ни да бъдат забелязани от истински отбори. Имат стимул да се представят на максималното си ниво.

Пълни мъеди и нещастници пак ще ги бият като тъпан на селски мегдан.

Някой ще ги гледа ли изобщо?!?!

що ще ги мъчите тези хайванчета дайте им там една заплата да си хапнат пиинат малко и така

Longines

с една дума!ЗАКРИВАЙ!

авеее Продължаваме напред!!

Предлагам следната схема, която да ни класира. Утре групичка специално подбрани ултраси крещи обидни про-сръбски лозунги срещу Джака и Шакири, в резултат от което швейцарците демонстративно се отказват да играят и бием служебно с 3:0. В неделя срещу Италия, ги молим да ни "легнат" с аргумента, че една загуба няма да им провали класирането, а и така ще прецакаме швейцарците и северноирландците. В Белфаст пък, специално подбрана групичка ултраси крещи про-ирландски лозунги, в резултат от което отново имаме демонстративно оттегляне и служебна победа с 3:0. Бием Литва и в двата мача, Швейцария и Италия си разменят по един равен, Северна Иралндия бие и двата набедени фаворита като домакин и...Останалото е история...

Невъзможно е да се прочете до края с толкова грешки! Мъчението да се чете ТОВА НЕЩО е като да се гледат тези от снимката довечера... Успех все пак! Малко самочувствие и краварите ( шиптърите) ще си тръгнат с по една Милка само!

Ми давайте тука някакви новини. Какво има по света, как живеят хората, ще строим ли завод за акумулаторни батерии на Фолксваген, цените на марулите какви са? А на зелето? Някоя диета за отслабване? Колко метра стана списъкът с мераклии за парламента? Четвърти април е католическия Великден, баш тогава се пада. А в Италия смятат не 13, а числото 17 за коварно и фатално....А пък дъщерята на самия Шекспир е била...неграмотна /?!?!/ Виждате ли колко неща може да научи човек, ако не се поддава на постоянно налаганите глупости?

Какво му е неясното. Довечера швейцарците ни бият в тренировъчно темпо и всичко си е по-старому. След още няколко мача ще сменим треньора и така... Загубите се нижат една след друга, а тия в БФС само банкети знаят да правят.

Успех, момчета!!! Ще ви гледам с интерес и надежда!!!

Това някакъв черен хумор ли е?

По коя ще дават мача?

XXX платена

Оставка на целия изпълком бфс ! Тия дърти некадърни и крадливи курви, за нов бардак не стават.

Има ли някой, който си мисли, че имаме шанс срещу такива съперници, с такъв отбор?

Цялата неграмотия в едно заглавие! Може ли "начало" да е "поредно"? Има ли "старо" начало? Не ставате и за спортен писач, дъното на дъната, диагноза самò по себе си.

Каквато ни е държавата, такива са ни и 'журналистите' и 'футболистите'. Докарахме се дотам, че и Господ вече не може да ни помогне...

Seaseal

Направо се чудя, как е възможно в тази статия да има толкова правописни грешки?

Кои са тези момчета на снимката? Гледам снимали са се с футболни екипи на стадион. Може би модели на футболни екипи?)))

Ако на вас не е ясно , то на обикновения запалянко е пределно ясно...