Коментари - Поветкин с доброволни допинг проби, за да се бие с Джошуа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лично аз много бих искал да видя,големият брат Кличко срещу Джошуа, Виталий никога не е бил много бърз или техничен, донякъде заради дългия стаж в кидбокса , но има здрави тупаници,И носи много на бой .Ударите които отнесе от Кори Сандерс показват това. Владимир след Този мач,започна едно пазене на дистанция или клинч,това направи играта му печеливша ,но доста неинтересна за публиката.Докато Виталий влизаше в открит бой и направи забележителни мачове,с Леннакс Луис например

Поветкин е изключителен майстор в бокса, олимпийски шампион.и доста победи в професионалния бокс, но не мисля,че ще преодолее разликата във височината и между него и Джошуа.Каtо физика той е по близо до лека тежка , и затова се опира на различни химия ,да компенсира това.

Абе нещо що така се е наклал, май не е от салата..

Поветкин не ме кефи като боксьор. Като спортист въобще, няма го онзи хъс, непримиримост, онова дяволско инатчийско "на въпреки" каквото има в един Фьодор Емеляненко или пък един Христо Стоичков... За новината - осъждам всяко нещо, което не е обективно и реципрочно. Щом имаш изискване към противника защото смяташ че може да чийти, трябва да си готов и ти да се подложиш на това, което изискваш от него! Но бокса отдавна престана да бъде спорт.