17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте пилели пари по тия готованковци Плащайте им от джоба си

Художествената гимнастика е спорт без голяма конкуренция и престиж за разлика от тенис, лека атлетика, плуване. Рускините са класи по физически данни и трудност над останалите, включително и нашите в индивидуалното. При ансамблите имаме шансове при груби грешки на рускините и добро изпълнение на нашите. Но голямо държавно подпомагане на художествената гимнастика, волейбол/пари за турнири за световната купа/, а не за подрастващите, за женска борба, женски бокс и бойни спортове с малка конкуренция. Нали от бойните спортове се излюпват мутри и охранители, подходящи за мутренско-мафиотска държава. По-добре парите да се дават за безплатен масов спорт при децата и подрастващите, но там не падат комисиони.

Пир по време на чума!!! За бедните пенсионери пари за вдигане на пенсиите няма, а за празни зали пари се намират, но пенсионера не дава комисионна на Винету!!!! Строеж - грабеж! Жалка сте г-жа Раева.

На снимката кое е другото много подобно на Крадлев педерастче

Как се прахосват парите на данъкоплатците за глупости

Ах, не мога да спя от вълнение! Следа партийната и държавна помощ на футболния уефски сега помощ и за другите народни любимки, златните бронзови пенсионерки! Да се слави името МУ!

Българските министри все повече приличат на Барбарони. Татко Барба да ги стегне малко.