17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли премиерът бб лично да го духа

Това е добре, но защо не сте написали кой е редактора, че пак има правописна грешка в заглавието. Аделинче, ти ли си?

Вие също имате правописна грешка! ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ!!!

за какви простотии харчат парите на народа. Браво Герб, браво идиоти, ще ви изгоним на изборите като мръсни котета.

Лично се е ангажилрал означава че е платил от заплатата си ли?

Да попитам какво е правил там и как неговите действия прославят България? Как се прави въже от дрехи? Защо е тръгнал без застраховка и сега други хора плащат сметките за диелетански изпълнения? Защо правителството се занимава с глупости, вместо да си гледа работата за която са избрани?

Нали така отказа на семейството на загиналия българин в Испания.Или там не те снимаха с камерите и затова е нямало нужда да се рапореждаш.

А бе,вие идиоти ли сте,какви ги дрънкате.И Тиквата с натъжена и съпричастна физиономия пред камерите,веднага ЛИЧНО нарежда:Да се дадат пари за връщане на тялото в България.За Него е много важно да подчертае,колко пари е дал лично Той.Дал е нула пари.ПР си прави по всеки повод.Колко лични средства си дал бе отрепко ,за болни деца,за гладуващи и бедни в държавата която скапа .

И само Той дава.Дава,ама един лев не е дал от личните си пари за благотворителност.Понеже напоследък го е страх да се разхожда с джипката,да не го затрупа някое свлачище или да се срути подпорна стена върху Него,се чуди къде да се изтъпани.И какви са тези идиотизми,че си правили въжета от дрехите си.Голи ли са останали в този студ.Там идиоти ли са отишли.

мрулята го издуха, иначе бих казал да го духа! хич и не съжелявам.

Правили въже с плат от дрехите си при катерене на К2 - върха от който 30% не се връщат? Ако е вярно, цялата експедиция са за Дарвинова премия, не само петимата дето я взеха!

Има една камара пиопли в нашата мила Родина, дето са за darwin awards:) Само на Ботев тая зима имаше доста кандидати. И го пиша като опитен планинар!

Ще съдействат за връщане на тялото на алпиниста,а за загиналият български гражданин в Испания,само лицензирана траурна агенция имала право???????? Е,няма такава държава

Егати скапаното общество. Всичко е пари, пари и само пари. Кой идиот и защо трябва да ме информира, че някакво министерство е платило за да върнат тялото в България. В предишния социален строй държавата вършеше хиляди неща - болници, стадиони, училища, промишленост, и никога, НИКОГА не се е похвалила колко пари е дала. А сега настъпи невероятно обожествяване на парите. Просто отврат.

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще добие Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 40 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804

Съжелявам, ама стига сте плащали за внос на марули!

Абе не разбирам ! Наложи ми се веднъж да търся помощ от бг посолството в Париж, да ми помогнат с контакт за адвокат . Пуснаха ме да говоря с консулката след като се разревах и им казах че няма да напусна. Дадоха ми контакт и естествено си платих всички разходи, които не бяха малко. В случая даже реалната помощ в получих от френското външно министерство , а не от българското. Българите се държаха с мен все едно аз съм престъпник. А сега външно министерство плаща за репатриацията на човек, който би трябвало да има реална застраховка , включваща репатриация и транспорт . Да не говорим че Скатов супер много дразнеше защо веднъж не постави Българско знаме , а само някакви рекламни флагмета и едно с името на сина му. Няма лошо, ама тогава семейството да го оправя !!! Съжалявам , не злобея , просто не е справедливо спрямо други българи нуждаещи се от помощ в чужбина !

Аз ли нещо не разбирам или просто екипа му е зле? Като тръгват на подобни "велики" мисии да дирят късмета и щастието от селфи пред табелка с надпис 8k, не са ли задължени да имат застраховка в случай на подобен развой на събитията?

Задължително е да има застраховка, иначе организатора няма да го допусне изобщо в мисията. Застраховката е едно от условията за участие и е задължителна за всяка една експедиция. Обаче Тиквата, не може, няма как да пропусне да яхне това събитие. От гледна точка на ПР е задъжително за яхване, особенно пък преди избори. Дори може Тулупа сам да е потърсил замесените в случая и да е казал, че той ще плати. Тоя нещастник е способен на всичко за да си лъска жалкия имидж.

Е това е чистата истина!

Плели въжета от дрехите си. Не е истина. На една кука ли са ги плели ? Егати глупостите.

Министерството не е платило нищо. Платил е данъкоплатецът.

Поредния безгрижен прошляк, за който пак плащат работещите.Да си дреме там на баира или да си плащат сестричката и другата прошлячка.

Абе май ние сме платили - не МВнР. Ама пита ли ни някой?

Голям хумор. Ако Скатов е знаел какви хуморески и двойни аршини ще се изиграят по негов адрес нямаше да загине. Това със скъсаните дрехи не къса, а кърти на тъпотия.Е то ясно че се търси вина та застраховката......ама, много тъпо бе. Отишъл на екскурзия като веган с рекламна цел на хранителни добавки и сега погребение на държавни разноски. Оня в Барцелона бил по работа /верно лична, ама работа, не екскурзия/ и "консулството нямало такива задължения". Нека платят за Скатов, но защо отказват за Барцелона. Отношението на държавата към българите в чужбина??????????

Моля ви оправете си заглавието! Така като е написано е абсолютен правописен и граматически нон-сенс.

Бог да го прости човека, ама като е тръгнал да следва мечтите си, дали е питал премиера. Сами си поемат рискове, а после държавата да ги прибира. Този мениджърка и тя доста несериозни неща говори, все някой им е виновен. Що не го е върнала, като е нямало въжета????

При минус 40 някви сядат и почват да си късат ивици от специалните дрехи, за да си правят въже? Нещо мноооого ни станаха филмите.... Не мога да разбера защо като стане нещо и почва да се търси вина на Луната, Марс и прочее. Не е срамно да се скъса въже, не е срамно и да се изпуснеш от въже, не е срамно да премръзнеш, дори когато това си е твое решение, и просто стихията да те надвие. Не е срамно да умреш в планината защото си алпинист. Подобни обяснение, вероятно целящи да запазят героичния облик на загиналия, са жалки. От природата никой не е по-силен.

за прибирането на останки на мъжа, който загина докато минавал по тротоара покрай сградата в която имаше взрив в Мадрид? Разбирам, че близките на загиналия в този най-тежък за тях момент търсят подкрепа, но ако се оказва на едни, не трябва да се отказва на други.

Защо ще го връщат,нека остане при мечтата си.

"...имало цял участък по пътя към върха, който не е бил обезопасен и се е наложило участниците в експедицията да направят въже с плат от дрехите си." И защо се е наложило?! Какво, на майната си, дирят там и кого/какво са спасявали с тая "героична" постъпка?! Отбор малоумници си играят на руска ролетка с природата и после те и родата им реват "Помагайте! Спасявайте! Сваляйте! Плащайте!"

Бойко плаща народна пара,трупа предизборен дивидент,а после германската фирма-застраховател като приведе парите,същите ще отидат в нищото му шкафче.

Компанията, която е застраховала Атанас Скатов преди експедицията, все още отказва да изплати сумата за прибирането на тялото. Затова българското външно министерство ще извърши плащане, за да може тленните останки на алпиниста да бъдат възможно най-бързо върнати у нас Ама вземете ѝ лиценза ве!

Пише, че застрахователната компания е немска. Немска компания да отказва да плати означава вероятно, че има проблем и не вижда причина да плати. Вероятно на база покритие и включени клаузи не е нейна отговорност да плаща репатриране до България.

ДОКОГА С НАШИ ПАРИ ЩЕ СЕ ПЛАЩАТ ЧУЖДИ МАСРАФИ БЕ?? ДОКОГА БАНКЯНСКИ РАЗБОЙНИКО??

Абе, Череп пак ли ти се обаждаш? Иванчева и тя пише от затвора, ти от Дубай. И с Бойко и без Бойко, пак ще сте в Централния при бай Ставри или в пясъците на арабската пустиня.Ще има да дънуваш до края на живота зелените, или заснежени върхове на Рила, Пирин и Витоша!

Големи мъже са алпинистите,няма що,отиват там,където нямат никаква работа и после ги дирят с хеликоптери и разузнавателни самолети,но важно е да има екшън и тръпка за народа.

Moже да НАПЪЛНЯТ самолета и ковчега с Афгански-пакистански ХЕРОИН тамън Баце ЩЕ избие разходите 100.000 Е и ще му остане голяма горница .Баце да командирова ОРЛИН АЛЕКСИЕВ от Дубай за Ислямабад

Що не кремират тялото на Скатов в Пак и да му разпръснат праха над К2 със Спартана на българските ВВС. Щеше да стане световна новина. Ей Боко ти нямаш ли си ПР съветници?

Избори идат, ей хора! Какво ли нер дава властта: парична помощ за милионерите-певци, реклама с прибирането на тленните останки на този човек , петдесетачки и порцион за пенсионерите, само за амнистия не са се сетили или намаление на цените както по времето на др. Вълко Червенков (2-3 пъти в годината)....

Скоро ще опънат и седалкови лифтове до тези върхове

Държавата плаща,но само когато има рекламна изгода и трупа предизборни дивиденти.Прави го с парите на данъкоплатеца,сиреч с чужда пита помен.

Лека му пръст на човека! Само че като беше на върха, има снимка с реклама на PIPE SYSTEM, а не с българския флаг! Защо сега от тази фирма не платят разходите, а трябва всички ние да ги плащаме? Значи като е за рекламата, може, а като трябва някой да плаща, да е държавата!

Още го помня след една такава разходка, как дава интервю ... до оня ден мръзнал по чукарите, сега е в студиото на 25-30 градуса, ама не си съблича горнището ... едва ли му е студено, ама там са логата на спонсорите, та трябва всички да ги видят.

Kaто алпиниста БОЯН който бе спонсориран от 1 бг фармация в ДУПНИЦА която единствена има лиценз за износ на АМФЕТИ за ЕРБИЛ ИРАК -столицата на ИДИЛ

Когато тук написаха за трагичната кончина на Наско (Танас) аз го изпратих с думите "Танасе, лудо ко.еле си беше тук на земята и ти завиждах, че правиш всичко, което аз не мога да направя. Не преставай да бъдеш толкова луд и там горе" и дежурната скарабейка му изтри... Наско заслужава да бъде прибран и погребан на родна земя. За чия сметка, имал ли е застраховка и как и от кого... са невнятен ежедневен злобно-делничен нихилизъм. Наско е известен и този проблем се реши на мига както се казва. Онази очилата пача веднага излезе с бою толупа и си направиха публичине пи-ар на гърба на Наско. Защото е известен. Ще стигне "рекламата" на противните гробаджии до населението. Услужливи "медии" и сайтчета ще я разнесат като вода от скъсан язовир до морето чак! А преди няма и седмица един българин загина при експлозия и разрушаване на сграда в Мадрид. Тогава майката на този българин научила от телевизия и познати за смърта на сина си. МВнР си е питало... каквото вмирисано има там. Посланика и той! Добри хора, познати на сина и, събират пари да купят билет на майка му да дойде да разпознае трупа в моргата... Майката няма пари да прибере и погребе тялото на сина си. Отказват и дори да поемат разходсите по пренасянето на урната до България?!!!! Да си я носела сама, много скъпо било... Разбирате ли накъде бия? Два свята. Единият е излишен! Разбирате ли колко долнопробни са гейберастите?

Нещо застраховка ? Ала Бала ?

Нещо да прочете от статията, или само заглавието???

МВнР плати?Колко плати,ще остане ли и за боса?В една нормална държава ,това щеше да е повод за протести.

Ако се гътне някоя джукеса на Малдивите и на нея ще плащаме " обратния билет"? Мой колега почина по време на командировка в Англия и родителите, хора с чест и достойнство, бяха готови да платят 13 000 паунда за връщането му! Добре, че приемащата страна имала такава клауза със техен застраховател, та си прибраха детето!!!! Ако Скатов се бе прибрал едва ли щеше да заяви поименно спонсорите, качили го на К2, а щеше да бъде " АЗ ПОКОРИХ!". Лек му път!

Ами правилно. Нека го върнат подобаващо.

Добре. Тук ще го сглобят.

Премиерът Бойко Борисов лично се е ангажирал със случая - поредния ПР с парите на хората !!! Скатов си има застраховка и без ББ да говори глупост тялото му ще бъде прибрано в България !!!

Няма да му ръкопляскам. Това е задължение на всеки управник.

Добре де... като е толкова велик, що гуглето като изключим последните 5 дни го намира само 2 пъти: веднъж интервю в бнт и веднъж в шоуто на слави?

Къде е анонимното дружество на веганите? Защо не плати то разходите на своя член?

Мале, мале, тая нация е срам за човечеството!!!

Не всички, а само обичайния матрял, който плюе каквото и да се направи.

Комерсиална експедиция и нямат застраховки?

Ти прочете ли какво пише в статията?

Боко няма ли да отиде и да довърши делото му ... да "покори" върха, така да се каже ... Редно е да го направи, да забие горе флага на ГЕРБ - това ще е уникална предизборна реклама. И Севда да снима от задната седалка на джипката по пътя догоре и надолу, а нЯнков да се възхищава от мъдростите МУ. Може да се помисли и за една магистрала до върха и тунел под него - това през следващия мадат.

Абе, Череп пак ли ти се обаждаш? Иванчева и тя пише от затвора, ти от Дубай. И с Бойко и без Бойко, пак ще сте в Централния при бай Ставри или в пясъците на арабската пустиня.Само ще сънуваш зелените , или заснежени върхове на Рила, Пирин и Витоша.

Навални съм. Пиша от затвора. В Русия съм, в Русия съм.

Само не разбрах, защо ние данъкоплатците, трябва да плащаме за капризите на някой си...