Преди 5 години Григор впечатли света на тениса (видео)

Страхотни кадри с радостта на българина след триумфа на ATP финалите

Обратно в новината

Коментари - Преди 5 години Григор впечатли света на тениса (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям праз. Могу ми е зор пък за тоя нещастник. Черното тото му викат. Пълен капут. И 30то място му е много.

Чи с ко гу впичатли - кът наиба Шърапова?

Тогава ги нямаше майсторите, просто късмет! Както сега се случи с "победата" на НоВакс!!!

Григорета е най-големия нещастник, бездарник и некадърник в историята не само на тениса, а и на спорта като цяло !!!!!!!!!!! Такива като Григорета трябва да подлагат на специална обработка: бой, ебане, тесни обувки и сръбска музика ... Накрая може и един кочан от зелка да му забиеш в гъза, за да има с какво да се похвали !!!

А па Видорета е най- голямата щастливка и надарена свиркаджийка, защото толкова време е била подлагана на нещата, описани от нея от баща си, че ако за 5 минути я оставят и изтерясва. И сега така. Спрял бащата да си почине за малко и Видорета почна да си излива тука желанията.

тъкмо се чудех за какво ще пишете сега, като свърши най-великия пенис турнир във вселената софия оупън с 5 статии на минута в дира :) Та годишнини от както Гришо бил играч...сега е Rolling Stone ;)

Не само, че Гришо тогава бе в по-добра форма, но и съперниците му тогава не можеха да се сравняват с топ играчите сега. И въпреки всичко, постигнатото от него е повече от значимо за малка България и би трябвало да сме щастливи, че в историята на елитния мъжки тенис има поне 1 разпознаваемо име на българин.