Коментари - Преди ЦСКА - "Левски": БФС и полицията решиха да има фенове и на двата гранда | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Журналиста за кого пише ……..?

Моят отбор е Черно Море-Варна имаме няколко чужденци, което е нормално и се чудя на феновете на Левски и ЦСКА, защо ходят да гледат няколкото българи в техните отбори. Първенството е лишено, от смисъл, ако има само по двама трима български футболисти. Така Национален отбор няма как да има. Но пък хазарта ни е на ниво, Световно ниво, щом и Стоичков е в играта ! Хазарт няма, има Бонуси. Нещо като, Война няма има СВО.

Живея в центъра и ми писна с тая мелодрама левски-цска. Преди всеки мач настава ад. Пияни полу-човеци по улицата пикаят, повръщат и крещят като маймуни ( как ги търпят жени вкъщи не знам ). Паркира се по тротоари на завои все едно сме в Кербала. И на всичкото отгоре някакви измислени плейофи къде ще се срещат по още не знам колко пъти. Видяхте какво е качеството на футбола и на олигофрените, които ходят на стадиона - ДЪНО. Най-добре без публика докато не се научат да се държат, като адекватни хора.

Ама кой те кара да живееш в центъра, бе паляк? Купувай си къща в Костинброд и ставай съсед на Азис, там ще ти е тихо и спокойно, гледай си кокошчици, прасенца... Естественно , че като дойде дерби ще става лудница в центъра и така е във всеки един град в Европа тва че си мека китка и не се интересуваш от футбол, не значи че ще определяш на 50 000 души какво да правят в дерби-ден, смешник! САМО ЛЕВСКИ

Някой съмнява ли се, че ще има поредната порция цирк и кютек? Явно това е желанието на някого

не стана ясно от статията за нормалните хора, къде ще се проведе срещата за да се подготвим? надявам се на Васил Левски, който е далеч от мен!

Съвсем случайно ще го решат това чак, когато Левски е домакин :)

Какви "фенове" са това??? Шкембари с една мозъчна клетка агресивни и нагли.На такива само кирка и лопата трябва да се дава.

българи по трибуните ще се бият заради негрите по терена