Коментари - Предпоставки за нов хаос в Неапол: Местни ултраси сипят закани към англичаните | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам за английските фенове , незнам и за феновете на Айнтрахт, обаче ултрасите на Наполи винаги са замесени в подобни циркови където и да се намират. Същите тези идиоти пътуваха чак до покрайнините на Рим , специално за да си спретнат бой с агитката на Рома без в момента да е имало каквато и да била причина или двата отбора да са се срещнали на терена в съответния момент. Жалко за отбора им , който играе приятен и грамотен футбол. С такива запалянковци може да понесе глоби или санкции , да му отнемат точки или да го лишат от домакинство и тнт. Във Франкфурт бяха допуснати фенове на Наполи, но те забравиха на немците да бъдат допуснати до стадиона им. За това с право се ядосаха. Сега заслужават английските хулиганчета да сринат всичко със земята.

Предполагам, че полицията в Неапол има възможности и желание, да предодврати големи золуми. Е, то е ясно, че англисйските фенове, след няколко бири ще почнат да си го търсят, но и неполските фенове не са лесни. Дано само да няма случки с фатален край!

От всичките приказки не се разбра чии са феновете и кой точно отбор е противник на Наполи.

И аз съвсем случайно разбрах, че мача е Италия - Англия....., квалификация за нещо си..... Май за европейско.... ХАХАХА....

Поведението на тези индивиди и подобни такива на други отбори е връх на човешката простащитна, идиотия и дебилизъм!

Всичко, що е англо/нагло, трябва да се изтрие от лицето на Земята!

Тихо бе, путлерас' фашистки !

Нещатен трол си баце, ама и прост. Тоя Путин , толкова надълбоко ви е бръкнал ,че дори когато в статията се говори за футбол, вие краварските отпадъци мучите!