17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.....Бат Бойка я нацепи на дъртия си пръст-"Търнак" , а вратаря я хвана и си я хвърли сам в мрежата......за да може днес и в следващите 3 месеца всеки ден да пишете за Бойко и този "гол", който е автогол на вратаря...

Е, щом е така, задължително ще гласуваме за премиера Борисов.

Тиквеникът е последователен ученик на ментора си - бай Тошо. На него му вързваха огромни диви прасета и елени с големи рога, за да ги отстреля. А на дръвения шоп вратарите сами си хвърлят топката във вратата!

смях в залата, пардон - на стадиона

Голяма смехория . Каквото му управлението , такъв и гола му . НСО , да не са заградили стадиона , да опазват Борисов от всенародната "любов" и само лакеите му са на стадиона , чак пък и противниковите играчи го поздравиха , вратаря трябваше , да се затича и да се хвърли на врати на Борисов от радост , че си вкарал автогол , а се пише на бащицата му слънце . Пък после сигурно ще уговорят някое проектче от еврофондовете .

Борисов е комунистически кадър , както всички от герб , всички днешни антикомунисти и "демократи" . Има опит от излетите на комунистическите функционери , когато са ловували и са били опиянявани преди това животните , да не бягат , или да не направят беля и наранят някого . Трябваше и да отиде и Цветанов и той да вкара гол , само че с глава и някой от Пирин , трябваше да го удари с топката по тъпата му глава и да влезе вътре . Така е при "спортмените" При ветераните , не трябваше ли , да играят играчи , които са играли в тоя отбор преди време , Бистрица трябва да си играе на турнира с Панчарево и другите околни села .

То това е автогол.

Цитат: "стража на Пирин Михаил Ролев, който не успя да спаси"...Видно е, вижте, повторете, ако не сте видяли, че той сам си пусна топката в мрежата...Ха, ха, ха :-)!! Колко е велик нарцисът ББ отново "вкара" гол :-)!!

2 мин от живота, които никой няма да ми върне. Не вярвах , че е вкарал, ама то така се и оказа. Кой ми е виновен...

То ако го знаеше този номер , как се вкарват правилни гололове , бай Тошо навремето щеше да излиза от мачове с по три , четири гола , ако е искал............

Гаси новината!! За първи път виждам под всички коментари да няма нито един минус! Значи сме единодушни относно футболните напъни на премиерчето :)

Тиквата трябваше само да улучи вратата.Вратаря не реагира

За мен това е нагласен случай

Ама, тоз човек наистина се взе на сериозно, че сам е вкарал гола. Смях, голям смях! Туй е то, черното тото!

ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха..........................

Napomnja mi na balgarskata komunisticeska partia i drugaria todor zivkov.dali moze da ipravljava povece ot 35 godini ste nadmine i bate vi tosho

Вратарчето явно не видя кой ритна топката и я хвана , но после се усети и я хвърли във вратата. СТРАШНО Е СТРАШНО....... .

Борисов няма никаква вина в случая.Вратарчето е свикнало да лиже зад..ци и така да живее добре.

Mnogo si tap ne boko

To po dobre da bese se obarnal v grab toz vratar smehoria do sija

Коварно изпълнение, което хвана вратаря неподготвен

И аз от време на време пускам такива голове на синчето ми, за да го насърча.

Зашто на голмайстора са дали най-тясната фанелка? Видимо го притеснява и не мозе да тича.

Защо тази новина е в раздела на спортните новини? Това не е смешно! Това е нелепо! Постиженията на истинските спортисти не се отразяват, но на самозванците са топ новини.

Така е...То и тези за каунья са ката ден по двие по-три вместо в Лайф...

вратарчето се придвижва към националния

пази България!!!

Кога ще спрем да се излагаме!

Тоя гол олицетворява държавата ..Тоест пълен фарс !!!

Голяма новина!Ние знаем,че е "гол"-майстор.За трите си мандата натряска сума ти голове на данъкоплатците,голяма част от тях се засрамиха и напуснаха страната,други се самоубиха и т.н.

Ако искате да се посмеете, на това видео Бойко вкарва хетрик: youtu.be/zfhYUB-mVgk Гледайте околните как играят и се самоспъват. Как и съдята му призна гол при гредата.

А противниковия №9 го изправи с ръце от земята, за да може да вкара третия гол :))

Тъжна, леко смехотворна картинка - каквато е и държавата ни

Ама от първия път или е повтарял като оная дузпа?

Вратарят само дето не отиде до точката за изпълнение и саморъчно не хвърли топката в мрежата. :) Въпросът е какво търси на игрището в работен ден т.нар. министър-председател? В този кратък репортаж е събрано цялото състояние на държавата - пълна пародия и подмазване на некадърника. Не знам помните ли тенис мача Му с Борис Бекер преди няколко години. Бекер започва леко, със шоу за публиката, мислейки, че има интелигентен човек насреща си, който също ще прави шоу. Оня, че прави смях на хората е ясно, но се озлобява и блъска със всичка сила. Понеже в България всички падат от него, а не знае как се държи ракета. На Бекер му става ясно що за комплексар има за съперник и го приключва набързо. Борисов се изнася зачервен и нервиран, без да поздрави. После Бекер: "Ваяият премиер наистина ли мислеше, че може да ме победи?" :)

Като бие пряк свободен борисов, пред него не правят стена, а магистрала и вратаря довкарва с ръце. Добре, че не е дузпа, че ще се пребива докато уцели вратата. Първия подобен абсолютен владетел, който е участвал в състезания за простолюдието е император Нерон в състезанията с колесници. За да играе публично като актьор е убил майка си, която го е направила император. Случаеност? Историческите аналогии са доста показателни.

При това ритнал от Банкя и вкарал на Уембли

Така като гледам това ще е и най-сериозното му постижение за 3 мандата премиерстване.

Как не са го потърсили от Реал Мадрид досега.... Майтапа настрана, този т.н. репортаж отразява положението в България за момента. Измислени футболисти, в един измислен мач, си мислят че са постигнали нещо голямо. Показателно е, че публиката до голяма степен се състои от тримата съдии и охраната на главния герой. Смее ли вратарчето да хване топката...

Ми защо нас ни карат да гледаме Кристиано Роналдо? Да пускат вечер нашата шампионска лига - произведено в България!!! Все пак идват и избори скоро... Ах това 'класиране'...