17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой го брои пулев за нещо. След последния бой и паническо бягане, може само да носи хавлиите на истинските боксьори И аз не съм ентусиазиран да гледам бай ганьо пак, да си седи на село и да рупа марулите

Някои хора за пари са съгласни да ядат бой …

Бойко е мъжкар и пич и ще съм много щастлив да му правя свирки по цял ден и да ме чука в беззъбата уста

Току-що проверих. В момента Кубрат не е в топ 15 на нито една организация! WBC, WBA, IBF, WBO. Ако победи Паркър ще е добър трамплин за него, но на Хърн разбираемо въобще не му пука за кариерата на Кобрата и не би му дал мач срещу негов боксьор.

чалга помиярът не е желан и за боксова круша вече

И аз съм готов да се сбия с гешев, но банкянската свиня и шиши пеевски не са ентусиазирани от това. гешев трябва да бъде обесен!

След видяното в събота трябва да се моли тоя Паркър да не го срещне някъде . Баси машината е това младо момче ! Ще го млати кат мачка у дувар !!! На моменти само твърдата глава на Чисора го спаси . Такива тупаници от доста време не бяхме виждали в Европа !

Демек хърн му каза в неправ текст на нашия че чеп за зеле не става от него. Естествено до довечера кобрети удобно ще го разтълкува, че е защото ги е било страх :)

От Пульо всичко сме видели: стоене на един крак, плезене, бягане с гръб към противника с вдигнати ръце ... Но има още какво да предложи, например: сваляне на гащи и одупване, лапане на пишки ... и т.н.

Какви страхотни мачове има в клуба на пенсионера...вероятно скоро ще играят за купата на НОИ.

А готов ли е пак да бяга към въжетата, все едно са му подпалили шундата?