17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еееее много ясно, той дребния швестер лилиПутлер с памперса е набит на псе в мазния дирник, цял свят го ненавижда и никой не иска да контактува с него...с удоволствие ще приеме някаква ля на публичност, щото съвсем ще го закъса с имиджа тоя пендел!!! Дребно, мазно акенце в бункер, що е то?!?!

Успех на руските спортисти !!!

надали, отново ще са в 9-та глуха

Зависи от вида стимуланти, които ще им сипват от руския комитет!!! Ако са нов вид, може и да спечелят някой медал. Обаче ако са от старите, бая руски зомбита ще изгорят....

Ми той Путин укротява тигри и лети с жерави, та няма да оглави РОК.

Руските мащаби са такива- големи. Имат възможности, изпращат голяма и подсигурена с всичко необходимо делегация. Излъчват шампиони. Ние по- добре да си гледаме нашите участници- 13 човека, сигурно даже арфиканците изпращат повече. И от тях нищо не се очаква, освен участие на олимпийския принцип. Ако някой се класира в десетката, го считаме за супер успешен.

Да,ама сме европейци : не произвеждаме нищо,децата ни затъпяха или напуснаха България,най-болните сме,най-бедните сме.....

Ne , veche ne sme evropeici, veche sme talibani ot jujna evropa, dotam ni dokaraha psevdodemokratite.

Глупости, вижте колко медали и титли спечелиха българските спортистки на олимпиадата в Токио. Да мъжете отново се изложиха, ама сигурно са мислили за гей парада..Успех на българските и руски спортисти...

Всички Български възрожденци и патриоти са били против официална Русия (не против обикновенния руснак, който също страда от политиците си). Не п.кай на гроба на Българските Патриоти! Георги Раковски "Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти". Из "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите" Георги Раковски "Всякоги проклетата Русия, когато имала бой с Турция, лъгала е простодушните българи, че уш тях ще освободи, а после бойя, като овце ги трампела!" Георги Раковски „Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите“ 1861 г „Послушайте, братя Българе, русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част.” Христо Ботев "Русия, тази развратница и мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да затрие от лицето на земята българските колонии!" Публ. във в. „Знаме”, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51 Един цитат от писмо на Левски до Каравелов: "Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгарско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките." - В. Лъвский Левски споменава за личните си неприятности с руските агенти (шантанлъци): "С факти имам да докажа, че с руски агенти съм имал да работя, без да знам, в 1869 г., единия препоръчан от одеските българи, пък не излезе така. Уловихме няколко шартанлъци и хайде - отдето е дошъл. Кога стане нужда, ще го кажем с всичките му работи."

И Дядото и Георги Нирков са имали отрицателно становище.докато има РПЦ там Россия ще ни лъде враг номер 1

И там е била грешката на всички....на тоя принцип ако си против Русия, САЩ и т.н...тоя филм го гледаме постоянно -и нищо не става пич.....трябва да си за България и да си отстояваш интереса , но и да имаш принципи които не нарушаваш като стане напечено! А такива примери за страни които имат смелостта да си кажат мнението и да си го отстояват има дори и в гейския ЕС! Какво се казва в правдата е силата! И поне ще почнат те уважат като държава..а не като изтривалка на силния на деня!

Който се осмели да каже в Русия, че диктаторът им е откачалка, незабавно бива обявен за терорист.

Един изперкал дядка-диктатор с подуто от ботокс лице, който се изживява елитен хокеист, ще води делегацията на спортистите на Русия под знамето на РОК и концерт на Чайковски. В същото време войските му ще избиват хора в Украйна.

Стига платени нелепости...пийте каквото трябва да не се излагате така грозно, ако не сте от платените курви на повикване. Браво на Владимир Путин, той винаги е бил спортист , а не е грохнал синил като сащ-исания байдърник...Браво и за мъдрата и спокойна политика , която води спрямо тия озверели уроди. Сащ-исаните и техните пудели са довиждане, никой до сега не е успял да превземе Русия и да им открадне природните ресурси, Наполеон и Хитлер пробваха ама нямаха топки.

Ще носи знамето на РОК.

Братя да величаем нашият император и азиатската кочина докато ни се пръсне анала .

Злобей злобей, вече ти влезе здраво и с това ще си останеш.

За миг помислих, че ще води инвазията в Донбас но уви ,мишката ще си прави ефтин пиар . Сигурно ще се мушне между хокеистите ,той това го умее .

Браво на братушките. Поне на една от последните спортни форуми няма да се гаврят с труда им разни краварски и еуроди-гейски бок-луци. Айде нагло-саксонците бойкот. Вън допингираните и транджендърски изроди от спорта. Поне на една олимпиада да гледаме истинска спортна надправара, а не либерастки фалшификации и лъжи!

Лошото за нас е, че ще отиде и с нови газови коридори. И тогава "санкциониращите го" ще останат не само с пръст в уста, ами и с нещо друго на едно друго място.

е спортна нация. По времето на НРБ и ние бяхме спортна нация Скапаната демокрация на НАТО и ЕС ликвидира България и българите

Искаш да кажеш - Допинг нация :)))))))) Химията чудеса прави

А рускините са бая ебливи. Факт неоспорим!

Навремето девочките за бутилочка Плиска вършеха чудеса в леглото.

Марш в катуна бе мършо циганска, да красиви са рускините, не са като сащ-исаните, англичанките и другите западнали европейки...

Азиатски примат.

Голям праз. За халваджян няма ли нещо ново?

И след олимпиадата, ще "отиде "...в Украйна , ама не със спортисти !!;)