Радослава Ненова - жената до Боян Петров, пред Dir.bg: Да обходят веднага мястото

Най-оптималният вариант е да бъде нает моментално спасителен екип, добави тя пред Dir.bg

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя Боян няма ли да се прибира вече, че тая орева света! Че и от алпинизъм и хеликоптери взе да разбира!

Тези алпинисти защо постоянно ни причиняват мъка. Не се радвам ако се качат на някой връх, но ако загинат - страдам.

Пиша до жената до Калин Каменов. Мила жено до Калин, моля, накарайте мъжа до Вас да спре да ДОдява, че ДОде му смогна на ДО-то ще ми падне Д-то.

Още ли е ДО Боян или се има предвид, че след време пак ще бъде?

Стига бе! Излагате се вече с тая... голяма бяла дунавска! Тая какво разбира от планини?! Ама вече!

Ъхъ, обходили веднага мястото като градинката пред Народния театър. Ех, Радославо, Радославооо, уж Боян Петров бил умен мъж, пък живял с една патка...

Разбира ги нещата тази жена. Може да бъде един много добър консултант. На кой би му хрумнало, да "вдигнат хеликоптер"?

По принцип на всеки... само дето хеликопетри не летят на такива надморски височини заради разредената атмосфера. В Непал имат хеликопер, проектиран на големи надморски височни, но той стига едва на около 6000 метра.

tonk11

"С 10 дни закъснение беше обявена новината за нов световен рекорд - хеликоптер кацна на върха на Еверест, 8848 м, на 14 май 2005 г. за 2 минути, след което на следващия ден го е направил отново! Това става няколко дни преди човешки крак да е стъпил на върха тази година. На 14 май 2005 в 7:08 ч (местно време), един сериен Ecureuil/AStar AS 350 B3 пилотиран от пилот-изпитател на фирмата Didier Delsalle, кацна на 8850 метра на върха на Маунт Еверест ". Айде пак да првериш а?

Пич, то с пилот изпитател и при хубаво време - може и да успее, ама не всеки път. Предишният рекорт беше на Индийските ВВС - 7600 метра. Ама едва ли имат такъв келикоптер в Пакистан, а и времето сякаш не е много подходящо... метеорологично. Не малко техники могат да минат предвидените от производителя спецификации, но това си е само на риск на ползващия. А никой няма да тръгне с такава техника да спасява човешки животи. Най-малкото - всеки килограм там е важен в хеликоптера.

Хеликоптер на 8000 метра надморска височина? Тази нормална ли е?

Той е паднал в по-ниското. Далече е от 8000 м.

Колко да е далече? Таван на полета на хеликоптери е 3000-3200 метра. Със специално проектирани витла може да достигнат до 6000.

До "абе": много стари са ти данните. Съвременните модели хеликоптери стигат и минават 7000 м. има и поставени рекорди на над 8000 м. със специални модификации.

Минават, ама извън спецификациите на производителя. А никой няма да спасява хора с таква техника. Може ли да покажеш спецификации на хеликоптер, с таван на полета над 7000 метра, определен от производителя?

Тази как точно е "до" Боян Петров?

Айде, почна се със "жените до..."

тази пък...

Дооообре! Те хората не знаят как се прави, трябваха им точно твоите "мъдрости"!

Някой не ѝ ли каза, че този не се е изгубил, а е паднал и последващите мероприятия са да се намери тялото.

Стана както ти искаш жено до ... Обходили, намерили го ... ма той умрял ма.

Не случайно има мъже дето предпочитат да се претрепят в планината. Сигурно е много по-поносимо от това да търпиш такъв боклук вкъщи.

„Важно е да намерят Атанас Скатов преди падането на нощта“ - това заяви пред „България Днес“ жената до покойния алпинист Боян Петров – Радослава Ненова. Тя има голям опит при подобни спасителни акции, след като направи и невъзможното, за да бъде намерен най-успешният български катерач през последните години. Как така тази жена е до покойния Боян???

Боян Петров за съжаление го няма, тази още ли "ДО НЕГО" ? Аман от истерички.

...Важно е да вдигнат хеликоптер веднага и да обходят мястото, където е станало всичко с Атанас Скатов. Важно е да го намерят бързо. Това заяви пред Dir.bg Радослава Ненова, жената до покойния алпинист Боян Петров.... много е важно! и никой да не търси 2 милиона отвлечени от европата! важен е Алпинистът!.. няма ли да закрият най-после тази германска психиатрия, наречена "българия"?

дава акъл на спасителите , че не разбрах? Тя име има ли, няма ли ??

Това да не е центъра на Сливен, че да го "обхождат веднага" бе, миличка. Защо давате думата на тая полу-нормална истерична либерастка?

таая като Боко разпорежда

От кога тази жена се изявява и като спец-спасител? Сигурно много народ е спасила, за да знае... ся и пари, ако прати.

Абе кой ги говори/пише тези глупости: "Най-оптималният вариант..." Оптимален сам по себе си означава "най-добър" и няма превъзходно степенуване. "...хеликоптер да обходи района..." Хеликоптерът облита един район, обхождат до хора ходейки. В случая се чудя тази дама ли ги дрънка такива или редакторите на Дира...

.............туй да не ти е южния парк!

Ауу, появи се и жената До.

Абе, тази нахална жена какво изобщо се изказва.. защо не вземе най-накрая да се скрие някъде?! Коментарите доказват, че наистина е антипатична и неадекватна.

В бързината вместо "се изказва" прочетох "се изаква".

абе, отишли са при нея да я питат, за да си направят още една статия за пари. Тя да не е седнала пред вратата на редакцията на дир. Не, че е умно това, което цитират да е казала. Повече емоция отколкото трябва, но и тя е преживяла ужаса да си отстрани и да чакаш. Да имаме малко милост все пак. Поне малко милост.

Дир назад сте. Вече е намерен мъртъв.

idio

ами да... опитна е "жената до" Един питал комшията си: ти какво даваше на коня ти да яде миналата седмица? Комшията: царевица с праскови. ... две седмици по-късно: Аабе знаеш ли, дадох на моя кон царевица с праскови, той яде, поду се и умря! Комшията: а, и моя умря... ама ти не ме попита... та.... "жената до ..." със успешен личен опит ли съветва ?

Това да не ти е Борисовата градина, че да я обхождат веднага ма!

Най добребеше,изобщо да не бе ходил там,Майка си ли дири а?

Айдеее жената "до" или "отстрани" или "отзад" и т.н. Боян Петров пак намери повод да си каже мнението. А дали няма да почне пак да събира пари за издирването?

Аз съм готов да стана доброволец за търсенето му,срещу скромните 500.000 евро.

Тва да не е у вас махалата ма Радослава. Ей ся тръгнаха. Не ти ли омръзна жената до боян петров . Млада си някой нов боян няма ли до тебе. На вибратор трудно се кара,.

Кой дава думата на тази ненормална ПП, изявяваща се като главен експерт по спасяване. Престанете да дразните хората с неадекватните си публикации!!!

Са я потърсили в опит да изцедят максимално тази новина. Край - намери се тялото - вече няма смисъл да търсят други мнения и да пълнят пространството с безмислени публикации. Изпълниха максимума по тези тема. Макар че може да вкарат още няколко изсмукани материали с мнения на алпинисти минавали този маршрут, на някоя асоциация на алпинистите и прочие. Станал е инцидент и човека го няма. Това е. Лека му пръст.

само да не забравяме че тези хора са егоисти и са наясно че никой няма да се рзбърза и да рикува