Коментари - Ръгби звезда пренебрегва погребението на 7-годишния си син заради Световното | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако има 10 ина парчета...

Най правилното в случая е, да изчакат бащата и тогава да погребат малкия.

От страната на дир-а е абсолютно тъпа новина и откровена клюка, подтикваща негативни коментари и хейт.

Един родител ще обърне света наопаки за детето си. Ако постъпи както този макак, то това е новина и коментарите от нея са плод на свободата да имаш мнение.

То затова изродя света. Един баща трябва да направи най-доброто за семейството, а не сина. Погледнете го от тази страна!

Кои сте Вие, че да съдите този или онзи? Гледайте си собствената незначителна кочина и не се бъркайте в живота на другите. Повечето от вас не могат да намерят Фиджи на картата, но пък философстват. Свикнете, че сте завряна в едно кьоше на Европа, пасмина, която останалите трудно понасят. Защо ли? Ами лесно е да се сетиш стига онзи орган в черепната кутия да е еволюирал достатъчно.

Да де, ама по твоята логика КОЙ СИ ТИ, да ни казваш кого да обсъждаме и кого не? Има секция за коментари и ние я използваме по същество.

Аз само задавам въпроси. То е ясно какви останки от народ живее на тая територия.

Пуснали са новина,отворили са коментарите. Като не ти харесва ... не чети

Завършен идиот.

Е вие какво очаквате от една черна мокамба? За евреите (колкото и да ги ненавиждат навскяъде) най- най- важното нещо в живота е отглеждането на децата. Затова и те владеят света, въпреки, че са ги избивали, въпреки, че са нямали страна, въпреки, че дори и в момента са заобиколени само и единствено от врагове. И смятам, че това тяхно виждане е правилно. Черните мокамби и братята роми от друга страна, ги бълват децата на конвеер, не им обръщат никакво внимание и ги оставят на самотек. Съответно децата им имат значително по- нисък шанс за реализация. Въпрос на разбиране на смисъла на живота, нали така? Всеки си има глава на раменете, да си преценява.

То е въпрос и на грамотност. Ама от къде такава в редови “възрожденски” трол?

ако чакате да покажете колко обичате близките си, за след като умрат, нещо не ви е наред. не си говорите с тях с години, и след това роните сълзи на погребенията. и такива като вас, ще съдят бащата на това дете....

За черните няма ценности като семейство. Затова белите майки си отглеждат сами кафявите изроди.

По-кротко бе неандерталецо балкански.

Чудесно е да видиш скандинавски либерали да пишат на кирилица и да боравят с българския като с роден език.

Мислете малко, ореди да дращите! Полет до Фиджи едва ли има до час-два, ако изобщо има начин да стигне до следващия ден. И ако има още 2-3-4 деца, пък и болнични сметки за плащане, съвсем е ясно, че ще играе.

Какво излиза- че въпреки протестите и разни там хштгове, се оказва, че негрите не са нищо повече от примати,имащи за цел да се плодят, колкото се може повече. Един нормален родител би се прибрал, независимо колко полета ще смени. И после не ми приказвайте, че негрите са хора. Не са по-различни от нашите цигани. Като оня виц . "Цигнето н Хасан се прибира мръсно и той вика - "Жена, това ще го мием или ще правим ново"".......

Гордея се, че все още има правилно мислещи хора.

Ти имаш ли си представа от разстоянията до островите Фиджи? Май не. И как веднага ще тръгне, как ще стигне до другия ден? Това са бедни момчета, спортът изхранва целите им семейства, ако имат късмет, де.

той изобщо не е имал намерение да тръгва, споко. Човекът си гледа кефа и не му пука грам. Детето е било тежко болно, не е станало неочаквано.

Няма по-голямо доказателство, че цветнокожите са примати. То достатъчно е да им погледнеш историята и настоящето, битието и житието, но това вече извън границите...

Циганска работа.

Абсолютен ненормалник! Жена му трябва веднага да му бие шута!

Жена му, глупендер, сигурно има още 2,3,че и 4 деца и този мъж ги издържа всички. Че и сметките в болницата него чакат. Голямо нещастие...

Нещо не е ясно или просто сензационно заглавие. Научава за смъртта на детето часове преди мача. Тоест едва ли може да си хване полет веднага на часа до Фиджи и дори е спорно дали може да се добере до Фиджи на следващия ден, освен ако не притежава частен самолет, то не е дестинация като да речем Великобритания с с по 10 полета на ден с 10 различни авиокомпании. Друг е въпросът, ако погребението е било след 2 дни да речем, но той е преценил да остане да играе с отбора до отпадане или победа на финал

Маймуняк!

ОФфффца

Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами ------ https://min.lc/medbg

Чупка, изврятеняк!

В тази статия коментарите трябва да бъдат забранени....

Ама слепци не могат да са всички

Ситуацията е много спорна и не знаем доста от подробностите. В момента по Нова повтарят новините, как у нас едно млада жена са я държали три години в камерите на Александровска заради съмнения за причините на смъртта и. Отделно помня как за кремация се коментираше , че се чакало по месец. Предполагам и във Фиджи могат да запазят детето в камера. Не му е било леко на бащата за такова решение, но пък при такава ситуация, човека може да е решил да се бори за победа на отбора именно в памет на детето си.

Кретен. Това е чудовищно. Не ми го побира ума!

Те, тези с ръгбито са обикновено ощетени в мозъка. Отделно е черен... Теорията на Дарвин работи

При теб очевидно не е сработила - пропуснала е да те оцвети и да те направи ръгбист, халосала те е само в интелекта!

явно си доста далеч от истинския спорт.

Ценности човешки..........

И това е повод за гордост? Първенство или каквото и да е там ще има и догодина, но с детето си няма да може да се сбогува. Явно "много" го е обичал, личи си!

"...след дълго боледуване" тъпако/тъпачке! И освен това - ще се сбогува с една телесна обвивка, детето вече го няма там!

Значи и твоите близки като умират отиваш направо на дискотека

Каква дискотека тъпако/тъпачке, отивам в кръчмата и лоча ракия до несвяст

Тролът бай иван. Психично болен, без приятели и близки. Няма да го погледнат, когато умре сам като плъх в панелката или коптора, който обитава. Не се мъчи, самоубий се от рано.