17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да е постигнал много като спортист но не харесвам как се държи със сънародниците си, журналисти. Навирил си е носа и ясно показва че не иска да има нищо общо с България и българите , освен в случаите в които взима пари за реклама. Подозирам че журналистите само го чакат. Все още е много известен и не могат да му търсят кусури.

толкова си може момчето, проблемът си е наш, че го героизираме, а той гледа да се разграничи по всякакъв начин от България

Григор има талант, но го пропилява покрай личния си живот. Можеше да бъде в топ 5 много по-дълго време и да атакува лидерската позиция, но..... не би. Необясним е спада във формата му на тенесист за толкова кратко време. Казано е, че неуспеха се поражда от несигурност в себе си и непостоянство, което пък почти винаги е резултат от нещо грешно в личния живот. И все пак вярвам на Гришо и му желая успех в Мелбърн.

... а бе нека му вярваме на момчето, пък той виж станал и победител...

има в българина, но какво да се прави както е казал един друг българин: България е един малък но прост народ. И една поучителна история накрая: Когато Колумб се върнал в Испания и на прием в кралския двор някои започнали да говорят, че било много лесно да откриеш Америка и тогава той извадил едно яйце и им го дал да закрепят изправена на масата. След като не успяли му отвърнали че и той не може. Тогава Колумб извадил от джоба си друго яйце сварено чукнал го отдолу го поставил на масата. На отговора че яйцето е сварено той отговорил. Аз момчета за разлика от Вас съм си опекъл работата предварително.

Има право да го съди само този, който е постигнал повече от него в личен план. Стига омраза, много малко българи са направили толкова!

Вижте, дали ние ще го хавалим или боготворим, дали ще го плюем - това няма значение !! Човекът, който преди няколко години (Федерер) беше сигурен в него, че ще му бъде наследник, се разочарова от мърлявото му представяне напоследък и лично той направи изказване(не аз), че съвсем други имена ще бъдат носители на трофея в Австралия и не само там?! Кофти е !! Не искам да пиша за Гришо - нито лошо - нито хубаво !! Човекът е без характер и Агаси не е Бог да му налее талант и психика в кухата глава !! Дано !! Дано Господ Бог му налее в кухата кратуна, че има потенциал, който е все още неизползван !!

ГРИГОР ДИМИТРОВ Е ТИПИЧЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА БЪЛГАРСКОТО СЪСЛОВИЕ - НАПЪНА СЕ МАЛКО С ЦЕЛ ПОВЕЧЕ ПАРИ И РЕКЛАМА , СМЕНИ НЯКОЛКО ПРОСТИТУТКИ, С КОЕТО СЕ ГОРДЕЕ МНОГО, НА КОРТА НИЩО ОСОБЕНО, ЗАЩОТО ПРОСТО СИ ЖИВЕЕ ДОБРЕ И ОХОЛНО ПОКРАЙ ТЕНИСА. КАКВО ДА КАЖЕМ , ЗА ТОВА ЧЕ ОТКАЗВА ДА ИГРАЕ ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР И НА ТУРНИРИ , ОРГАНИЗИРАНИ ОТ БЪЛГАРИЯ. ПРОСТО НЕ МУ ПУКА ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ, НО И ЖУРНАЛИСТИТЕ И МЕДИИТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ТОВА , ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ВСЕ СИ ИЗБИРАМЕ ЗА КУМИРИ ФАЛШИВИ ГЕРОИ, КОИТО СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ДОРИ НЕ ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ ОБСЕБЕНИ ОТ СОБСТВЕНОТО СИ ЕГО. ПРЕДВИЖДАМ ПРОВАЛ ОЩЕ В ПЪРВИТЕ КРЪГОВЕ НА ТОЗИ ГОЛЯМ ТУРНИР И НЕ САМО НА НЕГО , А ПРИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, ПРОСТО НА ЧОВЕКА МУ Е ДОСТАТЪЧНО ДА ВЗЕМЕ НЯКОЛКО ХИЛЯДАРКИ В ЗЕЛЕНО И ДА СИ ПОЖИВЕЕ С ТЯХ ДО СЛЕДВАЩИЯ ТУРНИР......

Му процент за титла, нали за това отива на турнира. Националния нихилизам обаче води в процентите. Не бива да се забравя обаче, че профи тениса не е аматьорски спорт и там се разиграват едни големи суми. За каква част от сумата и славата отиват играчите си знаят само те

Ще направи, това което може.

... аз съм един от най-големите му критици, но мисля че Григор най-после ще вземе първи шлем в Мелбърн - ДАЙ БОЖЕ...!!!!!!

Продължавай да мислиш!То самия процес наречен "мислене"изисква наличието на акъл/турска дума/.Иначе всеки има право да мисли!Познавам един дето мисли,че на 20 януари тази година извънземен разум ще окупира 2/3 от континента Австралия!

Какво може да очакваме от тая селска пръчка освен свободен летеж назад с обърнат гръб и надолу към НЕИЗБЕЖНИЯ му жалък край!!!

Ако си смени фитнес-треньора и този объркания, Дани Валверду ще успее !!! Григор е бавен; не му се дават упражнения за бързина, а за сила. Другият ако беше добър, Мъри още щеше да го ползва

А ако Левски беше с маратонки "Пума",а Ботев беше с каска-ех,какъв живот щеше да е!

Всичко се вижда в погледа му.Трябва му физика , която да му даде вяра в собствените сили.

До фена!Прав си фенче-Всичко се вижда в погледа му!А погледа му е на чифтокопитно!А така също му трябва и акъл,освен сила,която да му даде вяра! Единствено е кофти,че акъл с тренировки не се получава!Той е по рождение,бре!9

Пожелавам му успех въпреки че в повечето коментари не е за вярване .Не зная дали е било случайност но много искам да стане пак най добрия .Мисля че упоритостта трябва да надделее не зная дали треньора може да накара спортиста да е упорит ако сам не е убеден

Аз пък много искам река Марица да стане на ракия,а пък тревата-руска салата!Въпрос от професионално любопитство само-кога ПО-ТОЧНО през последното хилядолетие например въпросното лице е бил най-добрия???

А и още нещо!Ти като си без име що не фанеш да си го намериш горкото??!

Абе глупаци, идете вие да играете тенис и да ви видя колко сте добри.. Егати завистниците

А бре"умния"-ние тенис не играем!Ние само се ПОДИГРАВАМЕ и съответно се забавляваме с туй същество дето тенис играе!

Това, че стана номер 3 си беше чистаслучайност. Стига сте повтаряли глупости. До края на 2019 ще е извън топ 100. За нищо не става.

Григор ако иска да влезе отново в десятката трябва незабавно да се освободи от Валверду,по цял ден да се учи да бие сервис и по-малко двойни грешки.И не на последно място:да отиде на психотерапевт.

До Арсенал(Лондон). И най най на последно място,след като се върне от психотерапевта да вземе да скочи до Аскьой и да завърши тоя пусти пети клас,дето му остава един срок само,че в града станахме за кашмер от него!

След последния резил срещу япончето Нишикори, Дришо изпадна в емоционално-анален подем, и прописа стихове. Ето какво написа "успелия" Дришо: ТЕСНО ДУПЕ -------------------- Тесно дупе, мое ненагледно колко доходно си ти ! Как обичаш да те шляпат, да те думкат чуждите, косматите мъ`ди !! ------------------------------------------------------------------------------------- С почит към моите фенове, Григор Димитров-Курников

И като си изкрещя злобичката с главни букви сигурно ти олекна,нещастник!

До под кривата круша. А там го чака баба му Никол

Не искайте от момчето да надскочи себе си. Берекет версин, че и до там стигна!

Ще се радваме, "момчето" да стигне себе си.

За съжаление - трети кръг или осминафинал макс. Издирвам Красная Кухая Лейка - да ми пише, ако някой знае къде е, че май забраниха личните вече!

Проблема на Гришо е че много бързо се отказва. Не влезат 2 топки и спира да се бори. Така аз ги виждам нещата.

Обратно - спира да се бори и не влизат две топки.

Е, то у тениса не е като при баба му Никол, у която се влазя барабар с двете топки.

Това хасковлийче е до тука?

Има хляб още в него. Не го отписвай. Той както разочарова, тъй може и да очарова. Малко му трябва. На кантар е. Дано на АО, Агаси да е капката, дето ще наклони везните.

Хич не сме го отписали,Марге!В туй момче има хляб тамън за две фурни,а третата е на кантар!А пък и ако Агасито фане и замеси с една капка и една питка-ехааа!

Каквото и да направи, си остава по-успешен от вас!

Ако дефинираш и термина "успешен" за да разберем какво имаш предвид - ще е супер.

Щом не знаеш дефиницята за успешен, значи няма какво да ти обяснявам.

Ами по успешен от теб.. Може само да завиждаш

СМЕШКО .... И ТИ И ТОЙ ..... ТА ТОЙ Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ .... НУЛА 0 .... КЪДЕ ВИДЯ УСПЕШЕН .... ВСЕКИ ДРУГ В СВОЕТО ПОПРИЩЕ Е ПО-УСПЕШЕН ОТ ЛУЗЪРА ГРИГОР ДИМИТРОВ ОТ ХАСКОВО ... НЕОСПОРИМИ ФАКТИ ...... ПЪК ТИ ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ГЛЕДАШ С РОЗОВИ ОЧИЛА И ДА МИСЛИШ В РОЗОВО .....

Всеки друг е стигал до номер 3 в света!?!?!? Правилно ли съм разбрал!?!?!?

А бре,че е по-успешен спор няма!Ама ако фане та завърши пети клас,щото ако не знаете има само първи срок от него!Е баш тогава няма да има друг на Света по-успешен от него!!!