Коментари - Реакциите след разгрома: Петев се закани, че може да победи всеки един опонент | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лудогорец е в низходяща тенденция от години. Не омаломажавам успехът им, но биха последният отбор в една от групите на конференциите.

Направи сметка останалите ни отбори колко са зле

Отборът на Търнава е с доста скромни възможности. Аз гледах мачът на Лудогорец срещу децата на Аякс. Просто не знаеха къде се намират... Петев да се научи да се държи достойно и да се хвали с реални постижения.

Аз едно нещо не мога да разбера. Както всички знаем, омразата срещу Лудогорец е всестранна, сини, червени, пембени, всички вкупом мразят Лудогорец. Обаче Лудогорец всяка година зарази европейските си мачове докарват пари по сметката на БФС, които пари БФС директно разпращат по сметките на всички отбори в А-група. За миналата година всички отбори от групата получиха по 40 хиляди евро. Та се питам, защо като мразите Лудогорците, защо не върнете парите, които получавате благодарение на тях? М?

Я се скрий бе, кренвирш измислен. 40 хиляди евро получили всички отбори... Що не вземе да направиш една проста сметчица колко пари завлачи години наред един гелосан? Това, че заради Лайноходец и БФС-то, което същите спонсорират нямаме български футбол от години наред е съвсем пък отделна тема.

Чети бре, каун : https://topsport.bg/bg-football/futbolnite-otbori-v-balgariya-poluchiha-pari-ot-uefa.html

Браво на петевия. Ще ми се да го видя с Фенерите в Истанбул. Ще бият. Центъра доста пъти.