Коментари - Репресии по трибуните: Охранители атакуваха иранка заради протестни послания | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това с пеенето на химна си е журналистическа приумица! Нямаше го едно време. После някой го направи - и гледай колко интересно било! Аз въобще не харесвам грозното пеене (или грачене) на футболистите! По правилно е да го няма - гнусна проява! Съсипват си химна! Добре, че не всички телевизии го показват със звук! Усещат се операторите за грозотията! :-)

Абе къде са тези ПУСИ РАЙЪТ да друснат едни цици на стадиона и да мандръснат демократичните си гЪ зове ?

По цици се съблечи ти да те я и тъпака джендърски малоумен! Ти учил ли си кво е тва Персия, ве фъшкиьо? По сегашно време чул ли си за играта волейбол, участието на нашите момчета и онези на Иран?Заради таксива олиго-- ,като теб народа ни го храняг с опадъци вредни, еб..... т му мамата и децата умират, ако не емигрират родителите им и дотам я докарахте,че данчо ментата- известен далавераджия , ви учи на акъл и морал. Язък зца теци,които обичат родината си и не емигрират навън.... заради такива тъпеаяи,като теб и началниците ти!

Що не се е съблякла по цици, щеше да има огромен успех.

Я на финал на шампионската лига някой фен да изпротестира за това, че Европа е подкрепила бомбанирането на цивилни и окупацията на Източна Сирия да видите какво щеше да му се случи....

Точно нищо, Никой няма да му обърне внимание

Да, разбира се. Западът никога не е налагал цензура в изразяването на различно мнение. Джулиан Асандж и Едуард Сноудън ще потвърдят :) Единият по собствено желание виси по затворите.

Хосето, трябва да си много, ама много тъп за да сравняваш тази иранка със Асанж и Сноудън... Ама то от Путиноид толкова...

Точно така, тъпо соросоидче. Не могат да се сравняват. Сноудън и Асандж излязоха със стопроцентови факти и доказателства за зверствата, убийствата и подслушванията на твоите любимци, а тази инстаграмърка събира лайкове за случай, при който хал хабер си няма какво точно се е случило.

И от къде знаеш че събира лайкове бе боклук!? Да не я сравняваш със себе си, който се продаваш за ко0пейки? Гнусняр!!!

Не, неандерталец. Сравнявам я с тези, които си развявахте изрусените задници по гей-парадите и изпадахте в екстаз, когато някой "western hero", по погрешка имбомби някоя сватба в Даир Ер Зор или Хама и избие стотина невинни цивилни. Тогава "право" за вас беше само онова, което прониква отзад, а "нападение над суверенна държава" беше super cool социално събитие.

E тва е протест за реални права, а не като ония женски полови, които имат срама да носят фланелката на Германия.

Българите от казана почнаха вече коментарите.. срам няма ей.. не си виждат осраните гъзове.

Тази е украинка.