Коментари - "Ролан Гарос" сложи женски мач за централен, фенове масово връщат билети | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички гледат само men’a singles. Всичко останало е пълнеж. 90% от приходите са от мъжкия тенис и не може 50% от разходите да са за женския

Мижи да те лажем.

Скандалът в женксия тенис след изказванията на Амели Моресмо продължава. Турнирният директор на "Ролан Гарос" оправда решението си за многото късни мачове в хода на турнира, но и определи мъжката надпревара в тениса, като по-интересна от женската. С това тя обоснова решенито си да няма нито един вечерен мач в женската надпревара, който да се е провел на централния корт. Амели Моресмо: Вечерните мачове са голям успех за рейтинга Виж още Амели Моресмо: Вечерните мачове са голям успех за рейтинга "Като жена и бивша тенисистка, мисля че имам достатъчно ясна преценка. Мъжкият тенис е много по-атрактивен и предлага много по-качествени сблъсъци", оправда се Моресмо.

Аууу ... това не е никак европейско!

Cheeseus

На английски уместният и често слаган коментар в такива случаи е Go woke, go broke. Няма как да се преведе в рима, за съжаление: "Правиш ли се на "събуден", бързо ще фалираш." Новите комунисти наричат себе си woke (т.е. "събудени").

Има лесно - като искат пари като на мъжете и публика, като на мъжете, да играят с мъжете. Бият Джокович, Медведев, Зверев... даже и повече пари ще получат.

Bud Light effect

Тия псевдо боркини сега и тениса са налазили. Всичко, до което се докоснат след тях е разруха. Само пищят от туитър, ама после не ходят да си купят билет, нали.

Оказва се, че въпреки големите си думи и французите са сексистки като тези, които назидават.

Вие, старите комунисти, вече не сте ли комунисти?

А на всичкото отгоре, думата woke е граматическа неправилна... Което доста добре показва умствените способности на тези, които се наричат така.

Е то е много лесно да назидаваш и критикуваш, стига да не харчиш от собствените си пари. Ама ако билета сам си го плащаш - искаш за парите си да гледаш интересен тенис, а истината е че мъжкия тенис е доста по-интересен и атрактивен от женския. Ако искат да направят женския тенис по-гледам да сложат изискване за минимална чашка С - тогава и трибуните ще са пълни.

Зрителите решават какво искат да гледат. Ако искат да е обратното. Трябва не да продават билети. Ами да плащат на зрителите. Когато напускат. Събитието.