17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днешният футбол се играи не за зрителите,а за букмейкърите?Не го забравяйте!От както почнаха да играят с жълти,розави,червени и т.н обувки,от както се мажат по кратуните с мазила,татуират като папуаси,търкалят се по половин час по тревата,носят кокове по главите ,това вече не са футболисти ,а жигола с гащета.........Българските отбори загубиха своята идентичност ,пълно е с всякакви отенаци на черното,ми няма как тия да обичат Левси,Цска,Локо или Тракия!

За коя ЦЕЦКА говорите тази е ловешка латексова...

Говедото пак мучи.

Говорим за майка ти Цецка, дето я порят потни спинозни мангали на къра! Лапай и се потапяй, чалма Пеефкса! )

Да играем довечера силно и с желание, да се получи красив мач.

Тука коментират или отчаяни запалянковци, или хлапетии, които само са чували за успехите на българкия клубен футбол. Първия полуфинал в КЕШ на ЦСКА, когато трябваше да наваксват от 1:4 и на полувремето водеха с 2:1, след гол на Байерн за 0:1 от измислена дузпа, го гледах с една камара съседи. Втория, като поведоха с 3:0 на Байерн в средата на първото полувреме и Брайтнер тръгна да си съблича фланелката, пред телевизора бяхме цялата рота. И в двата случая: ЦСКА отпадна от Байерн по голова разлика, след разменени победи; Байерн след това спечели КЕШ; най-важното пред телевизора нямаше цесекари, нямаше левскари - всички се деряхме с пълно гърло за българския отбор и за българските футболисти. Това съм видял, това казвам.

Чакайте, бе! Преди 37 години Кърпачев е бил в Б група. Каква Рома, какви пет лева? Верно, че сега феновете са главно роми, но никакакви мачове с Рома не е имало у Ловеч. Иначе довечера ще някъде между 3 и 5 на нула за римляните (не за ромите от София и Ловеч). Все на нула докрая, амин дай Боже!

Гледах няколко мача на "вълците" - не са някакво непреодолимо футболно страшилище... ако Джеко няма ден - спокойно можем да поднесем голямата изненада... и много по-странни неща са се случвали във футбола, повече ме притеснява, че реално сме без треньор, ама пък и чичо Митко им казваше навремето "Излезте и играйте!"... Само ЦСКА!

Можете да се карте кой е и кой не е "истинския" ЦСКА колкото си искате. За мен най-важното в тази статия е синтезирано в изречението: " Разликата е, че преди 11 години на "Олимпико" в титулярния състав на българския тим стартират 9 българи, а в София - 10"

Успех на ЦСКА

Венциславе , Венциславе , няма да се спрете с ваште сквернословия и тва е...няма ли кой да ви направи забележка бе , няма ли кой да ви свирне отнякъде бе , кво е тва чудо , да продължавате да хвърляте прах в очите на ония лумпени дето се събират на шибаната армия и реват като скотове: "сесека"...ква история бе Венциславе , та тва е орбор на четири години спуснат парашутистки и незнайно как в т.нар "висша лига"...……...

Има 2 грешки в написаната статия: 1. ЦСКА играе срещу Ливурпъл и Байерн през 1982г., а мачът с Рома е през октомври 1983г., т.е. ЦСКА не "няколко месеца по-рано", а 1 година и няколко месеца по-рано. 2. Резултатът от мача Байерн - ЦСКА през 1982г. е 4 : 0, А НЕ е 4 :1, както е написано.

Чудя се как в ония тоталитарни години, в които хората не са имали какво да ядат е имало футбол, че сме се представяли и добре

Глупости ! В ония години хората бяха много по-богати !

През 1983 г. все още имаше какво да ядем. А на стадионите ходеха по 60-70 000 зрители.

Защото държавата милееше за спорта и даваше всичко, имаше школи съоражения, чест и гордост да си част от отбора, а не бизнес, залагания, продавания и унищожени бази, съоражения и школи. И хората бяха единни, нямаше Левски, нямаше ЦСКА, Български отбор играеше ли, всички ходеха да подкрепят.

Левскарите умират от мъка и само им остава да джафкат по Великия ЦСКА !

и така да е. Само дето сегашното ГМО ЦСКА-София няма нищо общо със славния ЦСКА отпреди 11 или 37 години.

По успехи-да ,но отборът е същият. Те и Левски не приличат на сянката си,ама се пишат още Левски !

Уважавайте историята на българския футбол Литекс не е и никога няма да е ЦСКА София! Не ставайте македонците на футбола

Един път " небето",един път "георги ",трол такъв,разкрит си !

Не съм трол, просто си казвам мнението. Колкото повече хора казват истинста толкова по-малко задлъжняваме към историята.

Всъщност "ЦСКА-СОФИЯ" никога не е играл с Рома. Това ще бъде първата среща между тези два клуба. Защото "ЦСКА-СОФИЯ" е просто новото име на Литекс.

А, уефскиту с кой ще играе ?

Жалко, комплексирано и ТЪП0 говедо! КЗЛ!!!

Давид, срещу Голиат !!! Само че според библейската история, Давид побеждава Голиат ! А нашия Давид ........?

Не си правете илюзиите ! ЦСКА 6 кръга в първенството няма победа,ще бие Рома ! Голям пердах ще яде там .