17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как така иска да играе в Шампионска лига, но в същото време Рома е вероятната дестинация за него-отбор, който ще играе в Лига Европа. Абе дирници спрете да пиете на гладно!

Да се събират вече в ПСЖ с Меси.

Тоя си тръгна от Реал, щото новия треньор казал, че няма незаменими хора в отбора, а наш пеналдо бил искал да е незаменим…

Парите от имиджови права ще намалеят драстично, ако не играе в шл. Другото е егото при гоненето на рекорди.

Мисля че ТХ му е обеснил, че няма да е върха на пирамидата и че отбора който гради, изисква доста голяма динамика. От друга страна мисля че ако освободи младите от тежеста да играят за Великия ще е най-добре. Тук отбелязвам и желанието му да е най-напред във всички класации, за да го смятат за по-велик от Меси, както и да задоволи егото си. Откъдето и да го погледнеш е по-добре да си тръгне.

Роналдо е класа, а Манчо смениха Моуриньо, донесъл им купа на лигата и лига Еврова за един сеьон, с пишман треньорът Оле и от тогава зеро. Та какъв да го държи Роналдо там. ТенХаг е свикнал да изгражда отбори, а не да купува и да постига моментално успехи, а Роналдо няма смисъл да стои и да чака.

Пеналндо се чувства неоценен, ако целия отбор не играе за него….

Тоя па пенсионер… с много претенции

Ще напусне Юнайтед защото иска д ауграе в шампилнсла лига и ще отиде в Рома, които също нениграят в шампионска лига. Логиката на статията нещо куца

Пенсията чука на тиквата му!

Ех да можех и сз да се пенсионирам на 40.

На 37 години само вратар може са има 3-4 години пред себе си.За Роналдо трудно бих се съгласил.

Ще вкарва по някоя дузпа.

Иди ми, дойди ми ...