Коментари - Роналдо отвърна на Рууни: Критикува ме, защото ми завижда | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може и да ти завижда, но казва истината. Може и да вкарваш много голове, но футболът е колективен спорт. И когато в отбора, има някой като теб, който отказва да играе във фаза защита, освен при статични положения, този отбор не може да се противопостави на други, които в атака практикуват постоянно дублиране по фланговете. И статистиката го показва. До момента в ПЛ, МЮ има допуснати 2 пъти повече голове от МС и Ливърпул. А въпреки, че ти, великият голаджия, си в отбора, МС са вкарали 21 гола повече, а Ливърпул 28 от твоя отбор. Изводът на Руни е верен. Вече не ставаш. Поне за големия футбол.

добре ли си?

"До момента в ПЛ, МЮ има допуснати 2 пъти повече голове от МС и Ливърпул. А въпреки, че ти, великият голаджия, си в отбора, МС са вкарали 21 гола повече, а Ливърпул 28". Провери и ако не е вярно, значи съм зле. Ако е така, бери гайле за себе си.

Рууни и той му е отговорил:" Всички футболисти завиждат на Роналдо,за кариерата,за усехите ,за живота! Всички без Лионел Меси!".

Роналдо беше казал за Меси веднъж "ако беше еал толкова птки колкото мен нямаше никога да се мръщи"

А Ронката защо все се мръщи тогава?!?!:))

Приключи с футбола преди шест години Гелосания пендел

Роналдо е велик!!

Роналдо е ВЕЛИК п.е.д.е.р.а.с.т

Аман вместо да дават пример се препират, нямат ли си връзки с обществеността?! Агресията явно продава, не може топ звездите за елементарни неща да се дракат..

сам

какво да очакваш от завистлив пияница... Ронааалдоооо!! :)))